Thumbnail

Μαρία Σολωμού: Δε φαντάζεσαι με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό είχε σχέση! (Βίντεο) Μαρία Σολωμού: Δε φαντάζεσαι με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό είχε σχέση! (Βίντεο)

Αυτό δεν το ξέραμε – Μάθε με ποιον τα είχε πριν πολλά χρόνια
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark», βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού, που πέρασε και από το εξομολογητήριο του παρουσιαστή, με την ίδια να απαντά στα πικάντικα ερωτήματα του. 

Συγκεκριμένα ο Θέμης την ρώτησε: «Υπάρχει κάποιος γνωστός με τον οποίον είχες στο παρελθόν σχέση, δεν το έχεις πει ποτέ, αλλά αν μας το έλεγες τώρα θα είχαμε φρικάρει όλοι;», με την ηθοποιό να απαντά αμέσως: «Ναι. Έχω αποφασίσει ότι στα 80 μου που κάποιοι θα έχουν φύγει από τη ζωή και κάποιοι άλλοι θα έχουν πάθει άνοια… Άμα πω πραγματικά θα μείνουν όλοι! Όλοι έχουμε πράγματα στην ντουλάπα που δεν έχουν μαθευτεί και ευτυχώς Παναγιά μου»!

 

Διάβασε ακόμη: The Voice: Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη και το υπονοούμενο για τη Σολωμού on air  

 

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Μαρία Σολωμού υπήρξε ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη, σχέση που δεν γνωρίζαμε καθόλου. 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης:

Αυτή κι αν είναι μεταμόρφωση! Η Μαρία Σολωμού με ροζ μαλλιά (Φώτο)

 

Κορίτσια ψυχραιμία! Ο Γεωργούλης είναι ερωτευμένος με εντυπωσιακή κοκκινομάλλα (Φώτο)

 

 

 

Home