Thumbnail

Πώς ο κορσές της Helena Christensen προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων Πώς ο κορσές της Helena Christensen προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η πρώη αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue, Alexandra Shulman, πήρε την απάντηση που της άξιζε
Όλα άρχισαν την περασμένη βδομάδα, όταν το διάσημο πρώην μοντέλο εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της Gigi Hadid με έναν μαύρο δαντελένιο κορσέ και ψηλόμεσο jean. Μια εμφάνιση που δεν βρήκε σύμφωνη την πρώην αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue, Alexandra Shulman, η οποία αποφάσισε να γράψει ένα άρθρο, χαρακτηρίζοντας την 50χρονη Christensen “πολύ μεγάλη” για να φοράει αυτά τα ρούχα.

“Ίσως μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι τα 70 είναι τα νέα 40 και τα 50, τα νέα 30, αλλά τα ρούχα μας ξέρουν την πραγματική ιστορία”. Κάτι που φορούσες στα 30 σου δε θα δείχνει ποτέ το ίδιο 20 χρόνια αργότερα. Τα ρούχα δε λένε ψέματα”. Όταν τα γυναικεία σώματα δεν έχουν πλέον κανέναν σκοπό γονιμοποίησης, βρίσκουμε την επίδειξή τους δυσάρεστη και ελαφρώς τραγική. Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό είναι δίκαιο. Αλλά είναι αλήθεια”, έγραψε μεταξύ άλλων η 61χρονη Shulman στο κείμενο που δημοσιεύθηκε από τη Daily Mail, χαρακτηρίζοντας το look “κακόγουστο” και συγκρίνοντάς το με κάτι που θα φορούσε μια κυρία σε μια μικρή επαρχιακή πόλη “. 

Η Christensen δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε με μια φωτογραφία που τη δείχνει να φοράει το ίδιο κορσέ, δίπλα στη σχεδιάστρια Camilla Stærk και στην Tali Lennox. “Όλες εσείς οι όμορφες, έξυπνες, διασκεδαστικές, σέξι, εργατικές, ταλαντούχες, στοργικές γυναίκες εκεί έξω, ας συνεχίσουμε να ανεβάζουμε και να στηρίζουμε η μια την άλλη”, έγραψε στη λεζάντα, προσθέντοντας το hashtag #ooopssheworeabustieragain (oυπς, πάλι φόρεσε κορσέ). 

 

Διάβασε ακόμη: 

Κρίστη Αγαπίου: Λίγες ημέρες πριν γεννήσει πήγε στη θάλασσα! (Φώτο)

Πώς μοιάζει το royal baby σύμφωνα με την Ellen DeGeneres;

Όπως είπαν ήταν αναμενόμενο, σε αυτή την απρόσμενη αντιπαράθεση, πήραν θέση και φίλοι του διάσημου μοντέλου, γράφοντας σχόλια συμπαράστασης κάτω από τη φωτογραφία.  “Είσαι πανέμορφη, μέσα και έξω”, έγραψε ο Edward Enninful, ο οποίος αντικατέστησε τη Shulman στο ρόλο του αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue το 2017. “Θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Είσαι μια θεά”, πρόσθεσε η Linda Evangelista, ενώ η Karen Elson έγραψε “Μόλις διάβασα αυτό το άρθρο. Έλα σε παρακαλώ... Είσαι φωτιά!”

“Τόσο φτηνή κρούση, δεν έχει ούτε δικαίωμα, ούτε λόγο να γράφει ένα τόσο γελοίο άρθρο. Σε ξέρω 30 χρόνια και ό,τι κι αν φοράς, το φοράς όμορφα, με επίπεδο κι αξιοπρέπεια. Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και συνέχισε το δρόμο σου”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της Naomi Campbell. 

 Εμείς, σε αυτή την κόντρα, θα πάρουμε το μέρος της Helena. Ο καθένας δικαιούται να φοράει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Πόσω μάλλον, όταν διαθέτει το σώμα του πρώην μοντέλου! 

Διάβασε: Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη της! Είναι μια κούκλα (Φώτο)

 

Πηγή 

Home