Thumbnail

Ο «Ορφέας» του «Τατουάζ» μιλά πρώτη φορά για τον… «Ορέστη» Ο «Ορφέας» του «Τατουάζ» μιλά πρώτη φορά για τον… «Ορέστη»

Αποκλειστικές δηλώσεις από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και τον Κούλλη Νικολάου
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση για τα παράπονα που δέχτηκε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τηλεθεατές φέρονται να ζητούν τη διακοπή της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ», συνδέοντας το σενάριο της σειράς µε τη δράση του serial killer που δολοφονούσε γυναίκες στην Κύπρο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, τα παράπονα που έγιναν στην Αρχή, λένε πως οι τηλεθεατές συγχέουν τη μυθοπλασία µε την πραγματική ζωή, µε αφορμή κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στον πρωταγωνιστή της πετυχημένης σειράς του Alpha «Τατουάζ», µε το όνομα «Ορφέας», και τον 35χρονο, µε το ψευδώνυμο «Ορέστης». 

 

Το My Life επικοινώνησε με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και συνομίλησε με τον Διευθυντή Νεόφυτο Επαμεινώνδα όπου μας επιβεβαίωσε το γεγονός, πως η Αρχή δέχτηκε κάποια παράπονα, όχι όμως τόσα για να προκληθεί τόση αναστάτωση! Χαρακτηριστικά μας ανέφερε πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση του κόσμου γιατί πρόκειται για ένα πρωτοφανές θέμα για την Κύπρο. Όπως μας τόνισε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης θα εξετάσει με προσοχή το κάθε παράπονο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επέμβει στο σενάριο της σειράς, αλλά θα πράξει τα ανάλογα για διερεύνηση του θέματος. 

 

 

Ακολούθως, επικοινωνήσαμε με τον παραγωγό και ηθοποιό της σειράς, Κούλλη Νικολάου όπου μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω εκτενής ενημέρωση για το θέμα, θα το διερευνήσω, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το «Τατουάζ», είναι ελληνικής παραγωγής».

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, όπου υποδύεται τον serial killer στη σειρά, μίλησε στην εφημερίδα Έθνος λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς».

 

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν Κύπριοι τηλεθεατές που αντιδρούν, απαντά: «Η Κύπρος είναι µια μικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις. Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το "Τατουάζ", χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ομοιότητα. Η ιδέα είναι στο μυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του ‘‘Ορφέα’’».

 

 

Home