Thumbnail

O πρίγκιπας George αποκάλυψε το όνομα του ξαδέλφου του πριν από μήνες O πρίγκιπας George αποκάλυψε το όνομα του ξαδέλφου του πριν από μήνες

Τότε, όμως, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα
Μπορεί για τους περισσότερους το όνομα Archie Harrison Mountbatten-Windsor να ήταν απρόσμενο, αλλά φαίνεται πως ο χαριτωμένος πρίγκιπας George ήξερε εδώ και μήνες το όνομα που θα έδιναν οι θείοι του στο πρώτο ξαδελφάκι του.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει μια γυναίκα, μετά την επίσημη χθεσινή ανακοινώση του ονόματος του πρωτότοκου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η συγκεκριμένη κυρία στην εφημερίδα "The Sun", το όνομα της οποίας δε δόθηκε στη δημοσιότητα, συνάντησε τον μικρό πρίγκιπα στην αρχή της χρονιάς σε ένα πάρκο μαζί με τη γιαγιά του, Carole Middleton. Παρόλο που η ίδια γνώριζε εμφανώς το όνομα του μικρού πρίγκιπα, θέλοντας να φανεί φιλική μαζί του, τον ρώτησε πώς το λένε, για να άκουσει έκπληκτη την απάντηση "Archie'. 

Διάβασε ακόμη: 

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμά τους για τη γέννηση του μικρού Archie (Βίντεο)

Αυτό είναι το όνομα του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

 

Τότε, εκείνη θεώρησε πως ο μικρός έπαιζε, καθώς πολλά παιδιά στην ηλικία του χρησιμοποιούν άλλα όνοματα από το δικό τους. Μετά όμως τη γνωστοποιήση του ονόματος που θα δοθεί στον 7ο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου, φαίνεται πως ο πρίγκιπας George άκουσε από τα ενήλικα μέλη της οικογένειας του να αναφέρουν το συγκεριμένο όνομα. Εκτός και πρόκειται για μια απλή σύμπτωση. Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ. 

Διάβασε: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

 

Πηγή 

Home