Thumbnail

Έμιλυ Γιολίτη: Η εξόρμησή της στη Νότια Αμερική (Φώτος και Βίντεο) Έμιλυ Γιολίτη: Η εξόρμησή της στη Νότια Αμερική (Φώτος και Βίντεο)

Ένα ταξίδι-απόδραση από την απαιτητική καθημερινότητα
Η γνωστή δικηγόρος και μετά τα νέα της καθήκοντα ως πρόεδρος της ΑΗΚ, αλλά και ως μαμά δυο παιδιών, έχει ομολογουμένως μια γεμάτη καθημερινότητα. Έτσι, για να αποφορτιστεί λίγο, επίλεξε το μακρινού Περού, με συντροφιά αγαπημένες φίλες.

Η Έμιλυ Γιολίτη φροντίζει από κάθε προορισμό που επισκέπτεται να αποκομίζει όμορφες εμπειρίες. Αυτή τη φορά, ο σκοπός ήταν να χαλαρώσει μέσω της γιόγκα. Το κομμάτι αυτό ανέλαβε η Άννα Καρύδη, μία κυπριακής καταγωγής δασκάλα γιόγκα, η οποία ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο.

Διάβασε επίσης:

Έμιλυ Γιολίτη: Προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου (Φώτος)

Έμιλυ Γιολίτη: Πάσχα στη Μύκονο! (Φώτος)

Η εν λόγω εξόρμηση ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση, με την Έμιλυ Γιολίτη και τις φίλες της να βιώνουν μια σειρά από ανεπανάληπτες εμπειρίες, μακριά από πολυτέλειες κι ανέσεις.  

Μεταξύ άλλων, δοκίμασαν διάφορες δραστηριότητες στην έρημο του Περού, όπως το sandboarding, ενώ όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή δικηγόρος ανακάλυψε καινούργια μέρη και καινούργιους πολιτισμούς.

Διάβασε ακόμα: Έμιλυ Γιολίτη: Κάνει ράφτινγκ σε ποταμό της Ελλάδας (Φώτο)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour ?

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☑️

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 

Home