Thumbnail

Πέφτει η Τάμτα στα προγνωστικά μετά τη δεύτερη πρόβα (Φώτο+Βίντεο) Πέφτει η Τάμτα στα προγνωστικά μετά τη δεύτερη πρόβα (Φώτο+Βίντεο)

Τα τεχνικά προβλήματα και η ανακοίνωση του ΡΙΚ
Πραγματοποιήθηκε, χθες, η δεύτερη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της eurovision, ωστόσο υπήρξαν κάποια εμφανή προβλήματα.

Αν κι η Τάμτα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και η παρουσία της ήταν εκρηκτική, βλέποντας κανείς το βίντεο απ' τη δεύτερη πρόβα της κυπριακής συμμετοχής, αναγνωρίζει τα λάθη όσον αφορά τα φωνητικά.

Δες πιο κάτω το βίντεο με την πρόβα της Τάμτα:

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Τάμτα στη σκηνή του διαγωνισμού (Βίντεο)

Δες την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision! Με σέξι κορμάκι και βινύλ μπότες (Βίντεο)

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στα σχόλια, καθώς περίμεναν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρ΄όλα αυτά, για τα φωνητικά λάθη δεν ευθύνεται η Τάμτα, η οποία δηλώνει ότι δεν έμεινε ευχαριστημένη απ' την πρόβα, αλλά πρόκειται γα τεχνικά λάθη τα οποία θα επιλυθούν.

Δες πιο κάτω την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ σχετικά με τα τεχνικά ζητήματα:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως σήμερα κατά τη διάρκεια της πρόβας, προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα, στο οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η κυπριακή συμμετοχή υπέβαλλε νέο αίτημα για sound check, το οποίο έγινε δεκτό σήμερα το απόγευμα. Τα ζητήματα που προέκυψαν πλέον έχουν διορθωθεί.»

Αν και το Replay έχει μια μικρή πτώση στα προγνωστικά, αφού βρίσκεται στη 10η θέση απ' την 9η που ήταν χθες πριν την πρόβα, είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά και την Τρίτη θα απολαύσουμε μια εκπληκτική εμφάνιση απ' την Τάμτα και την Κύπρο μας.

oddsesc

Διάβασε ακόμα: Απίστευτη αποκάλυψη από την Τάμτα: «Είχα να κλάψω από πόνο πολλά χρόνια» (Βίντεο)

Home