Thumbnail

Νικολέττα Καρρά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο επιχειρηματία Φώτο Πιττάτζη Νικολέττα Καρρά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο επιχειρηματία Φώτο Πιττάτζη

Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης;
Η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όταν πριν από περίπου δύο βδομάδες, γνωστοποιήθηκε το γεγονός.

Η Νικολέττα Καρρά και ο Κύπριος επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από τα πρώτα σύννεφα που εμφανίστηκαν στο γάμο τους. 

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση, καθώς επρόκειτο για ένα από τα πιο ερωτευμένα και ενωμένα ζευγάρια της showbiz. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Realnews", το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση εδώ και λίγο καιρό και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η Νικολέττα Καρρά είχε πάρει κάποια ρούχα και είχε αφήσει το πολυτελές σπίτι τους και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά πάντοτε επέστρεφε όταν οι δυο τους αποφάσιζαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

 

Διάβασε ακόμη: Φώτος Πιττάτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Καρρά (Φώτο) 

 

Ο επιχειρηματίας ωστόσο, πέρασε φέτος τις γιορτές του Πάσχα στην Κύπρο, μαζί με την οικογένειά του και η Νικολέττα στην Κρήτη με καλούς της φίλους. 

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν αυτό το διάλειμμα προκειμένου να δουν καθαρά αν θα μπορέσουν να διασώσουν ή όχι τη σχέση τους.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη, λέει πως η εντυπωσιακή ηθοποιός ανέφερε: «Πήραμε απόσταση για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν προβλήματα στον γάμο μας και θέλουμε να δούμε αν μπορεί να κολλήσει και πάλι το γυαλί. Είμαστε σε διάσταση και μετράμε τις απώλειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν έχει κριθεί, άρα δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό που γίνεται αφορά εμένα και τον Φώτο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».  

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Κινούνται νομικά κατά του Survivor! Τι τους ενόχλησε; (Βίντεο) 

Home