Thumbnail

Λούης Πατσαλίδης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Alpha Κύπρου! (Φώτο) Λούης Πατσαλίδης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Alpha Κύπρου! (Φώτο)

Για πόσα χρόνια είναι το καινούργιο του συμβόλαιο; - Δες την ανάρτηση του παρουσιαστή
Το «Λούης Night Show» κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, με τον Alpha Κύπρου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την συνεργασία των δύο πλευρών. 

 Σήμερα, ο αγαπημένος stand-up comedian, υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο με το κανάλι, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι για δύο ακόμη χρόνια. 

Το κανάλι εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει: «Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας του με τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά αντιθέτως μαζί με τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα του, υπόσχεται περισσότερη και πιο καυστική σάτιρα μέσα από την εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» της επόμενης σεζόν.

Σε μία εποχή όπου η σάτιρα δεν έχει ταυτότητα, ο Λούης Πατσαλίδης ξέρει πώς να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές, με έξυπνες και ευφάνταστες ατάκες, αλλά και καθηλωτικό σχολιασμό των τηλεοπτικών προσώπων και της τρέχουσας επικαιρότητας... πάντα με πηγαίο χιούμορ και σεβασμό προς το κοινό αλλά και τους πρωταγωνιστές της ειδησεογραφίας.

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου, κ. Πέτρου Πέτρου».

 

Διάβασε ακόμη: Λούης Πατσαλίδης: Η παιδική φωτογραφία με τον αδελφό του (Φώτο)

 

Από την πλευρά του ο Λούης Πατσαλίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Όταν τα μάτια σου προδίδουν τη χαρά σου για την ανανέωση του συμβολαίου σου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου Andreas Vasiliou Michael Argyrou Panayiotis Kyriakou Τεύκρος Νεοκλέους και στους συνεργάτες μου, τη δεύτερη μου οικογένεια!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στη γυναίκα Αστέρω Κυπριανού και τα παιδιά μου που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα!

Τέλος ευχαριστώ το κανάλι μας Alpha Κύπρου που μας πίστεψε και μας στηρίζει με κλειστά μάτια Petros Petrou. 

Συνεχίζουμε δυναμικά και τα καλύτερα έρχονται!!

Δες την ανάρτηση του: 

 

Διάβασε επίσης: 

Τέλειο! Ο Λούης Πατσαλίδης τρολάρει Κόνσολο - Μενεγάλη για τις... πούλλες! (Βίντεο)

 

Λούης Πατσαλίδης: Λύγισε βλέποντας τη μητέρα του να μιλάει σε παλαιότερη της συνέντευξη (Βίντεο)

 

 

Home