Thumbnail

Νέος έρωτας στη showbiz; Διεθνούς φήμης ηθοποιός φλέρταρε με Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο (Φώτο) Νέος έρωτας στη showbiz; Διεθνούς φήμης ηθοποιός φλέρταρε με Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο (Φώτο)

Αντάλλαξαν τηλέφωνα και μιλάνε καθημερινά
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του νησιού μας, που κατέκτησε τον τίτλο Miss Κύπρος, πριν μερικά χρόνια. 

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, που μετά τα καλλιστεία πήγε στην Αθήνα για σπουδές και από τότε κάνει σημαντικά βήματα στην τηλεόραση. Φέτος μάλιστα ανήκει στην ομάδα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου την βλέπουμε καθημερινά. Η Κύπρια παρουσιάστρια έχει δέσει για τα καλά με την παρέα της εκπομπής και η χημεία είναι εμφανής, με την ίδια να μην κρύβει ποτέ την καταγωγή της! 

 

Η εντυπωσιακή Λεμεσιανή ωστόσο, φαίνεται να είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή, καθώς η τελευταία γνωριμία που έκανε, της κέντρισε το ενδιαφέρον. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Τζώρτζια Γεωργίου έχει έρθει πιο κοντά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Jan Uddin. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα στην πρώτη προβολή της ταινίας «Οι βράχοι της ελευθερίας», στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

Διάβασε ακόμη: Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο χώρισε με τον σύντροφο της!

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και η Τζώρτζια Γεωργίου και όσοι βρέθηκαν εκεί σχολίασαν ότι ο ηθοποιός εντυπωσιάστηκε με την μελαχρινή καλλονή και δεν δίστασε να την πλησιάσει. Την ακριβώς επόμενη μέρα δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της στην εκπομπή, για το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους.

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου αναφέρει πως μετά την κοινή τους συνάντηση αντάλλαξαν τηλέφωνα και έκτοτε μιλούν καθημερινά. Μάλιστα, η Τζώρτζια Γεωργίου τον κάλεσε να έρθει το καλοκαίρι για διακοπές!

 

 

Home