Thumbnail

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Ταξίδι για δύο στο Μαρόκο! (Φώτος) Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Ταξίδι για δύο στο Μαρόκο! (Φώτος)

Δες υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι τους – Που άφησαν τη μικρή Αλεξάνδρα; 
Ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτικό Μαρόκο, επέλεξαν να κάνουν η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαροσούλη. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έκαναν ένα ταξίδι για χαλαρές στιγμές. Μάλιστα αυτή τη φορά, έφυγαν στο εξωτερικό χωρίς την κορούλα τους η οποία είναι σχεδόν 1 χρόνων. Η μικρή Αλεξάνδρα έμεινε πίσω στην Αθήνα, μαζί με τη μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη. 

Τόσο η όμορφη παρουσιάστρια, όσο και ο σύζυγος της ανέρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, φωτογραφίες από το Μαρόκο, με τα like να πέφτουν βροχή. 

 

Διάβασε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Όσα αποκάλυψε για το γάμο της με τον Θοδωρής Μαροσούλη 

 

Η Ελεονώρα μάλιστα σε ένα από τα σχόλια των followers της απάντησε αλλά και αποκάλυψε γιατί αυτό το ταξίδι είναι τόσο σημαντικό και ξεχωριστό για εκείνη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, γιατί είναι οι πρώτες διακοπές που κάνουν μόνοι τους!

 

 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είναι η πρώτη φορά που φεύγουμε μόνοι μας! Αν εξαιρέσεις τις πρώτες μας διακοπές που ήμουν έγκυος και σερνόμουνα!»

Δες τις αναρτήσεις: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Είμαι ένας απλός, καθημερινός, αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά, δεν αντέχω τα παράθυρα χωρίς θέα. Τα παράθυρα βρίσκονται εκεί για να ταξιδεύουν τη ματιά. Για ν’ αποκαλύπτουν ορίζοντες. Για να υπόσχονται το «παραπέρα». Για να λούζουν στο αληθινό φώς τ’ άδεια δωμάτια. Για να φτιάχνουν σκιές με χρώμα πάνω στους λευκούς τοίχους…»~Ο.Ελυτης #marrakech #marocco ?credit @psycho_25

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam alaykumu #marocco #marrakech #trip #travel @nonoram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marossoulis (@psycho_25) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο μήνυμα στο instagram μέσα από το νοσοκομείο! (Φώτο)

 

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής Αλεξάνδρας μέσα από το νοσοκομείο! 

 

 

 

Home