Thumbnail

Τάμτα: Δάκρυσε μετά την πρόκριση της στον τελικό! Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο) Τάμτα: Δάκρυσε μετά την πρόκριση της στον τελικό! Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο)

Η συγκίνηση της on camera – Τι συνέβη;
Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision, η Τάμτα «άνοιξε» τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς εμφανίστηκε πρώτη στον α’ ημιτελικό! 

Το «Replay» κέρδισε επάξια μια θέση στον τελικό, μιας και το τελικό αποτέλεσμα στη σκηνή δικαίωσε τόσο την τραγουδίστρια, όσο και την Κυπριακή αποστολή. 

Μετά την πρόκριση της στον τελικό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου-Κου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, περιγράφοντας πως ένιωσε όταν εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή αλλά και όταν άκουσε τα αποτελέσματα. 

 

Διάβασε ακόμη: Eurovision 2019: Κύπρος και Ελλάδα στον μεγάλο τελικό! (Βίντεο)

 

Φανερά συγκινημένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νομίζω όταν κατέβηκα από τη σκηνή ήμουν σαν τρελή. Το χάρηκα τόσο πολύ. Δεν ξέρω τι φάνηκε, δεν έχω δει ακόμα το βίντεο, δεν ξέρω πως τα είπα.

Ένα πράγμα ξέρω μόνο, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου, στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα τόσο ωραία γιατί βγήκα και πρώτη. Ελπίζω να περάσανε και οι υπόλοιποι τόσο όμορφα. Όταν βγήκα και ξεκίνησε το τραγούδι δεν κατάλαβα και δεν πρόσεξα τίποτα. Είναι μαγικό, δε μπορείς να ασχοληθείς με το τραγούδι. Μετά έλεγα που ήμουν τόσο καιρό, είναι μαγικό να το ζει αυτό ένας καλλιτέχνης.

Είμαι λίγο απαιτητική. Σίγουρα θα βρω πολλά που δεν θα μου αρέσουν αλλά αυτό δεν έχει σημασία, θέλω να το χαρώ. Είμαι σίγουρη πως πολλοί Έλληνες με ψηφίσανε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Στέκομαι δίπλα στην Ελλάδα και την ελληνική αποστολή σαν να είμαι εγώ.

Η Κατερίνα ήταν εξαιρετική, είχανε και αυτοί κάποια θέματα. Είχαμε συζητήσει αρκετές φορές τα θέματά μας. Είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, καλύτερη από κάθε πρόβα που είχαμε κάνει». 

 

 

Μάλιστα λίγο πιο πριν πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με τους εκπροσώπους των χωρών που εξασφάλισαν εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί έγινε και η κλήρωση, με την Τάμτα να εμφανίζεται στο πρώτο μισό του τελικού, κάνοντας χιούμορ μάλιστα, πως το περίμενε, καθώς χθες είχε κληρωθεί να εμφανιστεί στην πρώτη θέση!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Κατερίνα Ντούσκα με την Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό.

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Σάρωσε η Τάμτα στον α' ημιτελικό! Δες την εμφάνιση της (Βίντεο)

 

Dana International και τα φιλιά του πρώτου ημιτελικού (Φώτο + Βίντεο)

 

 

Home