Thumbnail

O πρίγκιπας Archie είναι το πιο επιδραστικό μωρό στον πλανήτη O πρίγκιπας Archie είναι το πιο επιδραστικό μωρό στον πλανήτη

Ο πρίγκιπας George "τρώει" τη σκόνη του
Ποτέ κανείς δε μπορεί να κατανοήσει πλήρως την "εμμονή" εμάς των 'θνητών" με τους γαλαζοαίματους. Το Kate effect, δηλαδή η επιδραστικότητα της Middleton είναι γνωστή, με εκατομμύρια γυναίκες να σπεύδουν να αγοράσουν κάτι που φοράει. Αρκεί βέβαια, να είναι σε προσιτή τιμή. Την ίδια επιδραστικότητα είχε και ο γιος της, πρίγκιπας George. Και η χρήση παρελθόντος χρόνου έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τη στιγμή που μπήκε ο ξάδελφός του στο προσκήνιο, κατέχει αυτός τα σκήπτρα του πιο επιδραστικού μωρού στον κόσμο. Ω, ναι, ο νεογέννητος Archie είναι ο "βασιλιάς", έστω και αν δε θα ανέβει ποτέ στον θρόνο της Αγγλίας.

Πριν 6 χρόνια, όταν η Kate Middleton αποχωρούσε από το μαιευτήριο είχε τυλιγμένο τον νεογέννητο τότε πρίγκιπα George με μια κουβερτούλα της επωνυμίας Aden + Anais. Αυτό ήταν! Εννιά μέρες αργότερα, η εταιρεία είδε θεαματική αύξηση στις πωλήσεις της κατά 600%.

Το ίδιο φαινόμενο, συμβαίνει από τη μέρα που γεννήθηκε ο πρίγκιπας Archie. Παρόλο που είναι ακριβοθώρητος, αφού οι γονείς του, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, φροντίζουν να μην τον εκθέτουν στα Μέσα, καθετί που επιλέγουν για εκείνον, αμέσως γίνεται ανάρπαστο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με υπολογισμούς, η άφιξη του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, αναμένεται να ενισχύσει την οικονομία της Βρετανίας με 1,3 δισ. ευρώ, χάρη στην αύξηση των πωλήσεων παιδικών ενδυμάτων, παιχνιδιών και καροτσιών.

Διάβασε ακόμη: 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

Πρίγκιπας Harry: Το μήνυμά του για τη γέννηση του γιου του (Βίντεο)

 

«Η Meghan και ο Harry είναι ελκυστικό ζευγάρι και είναι φυσικό το πρώτο τους παιδί να προκαλέσει μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Η Meghan είναι γνωστό ότι έχει έντονη αίσθηση του στιλ και θα θελήσει να ακολουθήσει μια ιδιαίτερη γραμμή σε προϊόντα για μωρά, σαλιάρες, καλάθια και βρεφικά ρούχα», σχολίασε ο καθηγητής Τζόσουα Μπάμφιλντ, διευθυντής του βρετανικού κέντρου ερευνών για τις λιανικές πωλήσεις. 

Με δεδομένη την προτίμηση της Meghan  για μάρκες που έχουν κάνει στροφή στην αειφορία και την ηθική παραγωγή, ο Archie , πιθανολογεί η Telegraph, θα ντύνεται με ρουχαλάκια γνωστά τόσο για το οικολογικό τους ήθος όσο και για τη διακριτική κομψότητά τους. 

Η γέννηση του πρίγκιπα George προκάλεσε σχεδιαστική φρενίτιδα στη Βρετανία και ο χώρος του παιδικού ενδύματος είναι μια ανερχόμενη βιομηχανία, αξίας 8 δισ. ευρώ, που μέχρι το τέλος του 2019 αναμένεται να φτάσει τα 9 δισ. Όλα δείχνουν πως τα βασιλικά μωρά θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο την επιρροή που έχουν την τελευταία δεκαετία στη μόδα λιλιπούτειοι influencers όπως η 7χρονη Harper Seven Beckham. 

Άρα, είναι σίγουρο: Ο Archie θα τους κάνει όλους πέρα! 

Διάβασε: Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

 

Πηγή 

Home