Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνιση της στον τελικό, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος! (Βίντεο) Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνιση της στον τελικό, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος! (Βίντεο)

Το απόλυτο Eurovision ICON έβαλε φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού – Αποθεώθηκε από το κοινό 
Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της, πως θα συμμετέχει στη φετινή Eurovision, ξέραμε πως θα ετοιμάσει κάτι μοναδικό… και μας δικαίωσε άλλη μια φορά! 

Η Ελένη Φουρέιρα, ένα χρόνο μετά, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, καθηλώνοντας για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές και τους fan του διαγωνισμού, κάνοντας ίσως την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση που είδαμε χθες βράδυ! 

Η εκρηκτική performer έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

 

Διάβασε ακόμη: Eurovision 2019: Δε φαντάζεσαι τη θέση κατέλαβε η Κύπρος στον α’ ημιτελικό! (Φώτο)

 

Η ίδια φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα που τόνιζε την καλλίγραμμη της σιλουέτα, κεντημένη με 250.000 κρυστάλλους, δια χειρός Vrettou Vrettakou, με το αποτέλεσμα στη σκηνή να ήταν συγκλονιστικό! 

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή μαγνήτισε ξανά με το βλέμμα της, ενώ η εμφάνιση της ήταν χωρίς καμιά αμφιβολία, ό,τι καλύτερο είδαμε στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision. 

Δεν υπάρχουν λόγια… απόλαυσε το στο 4:40:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Δες αναλυτικά ποιες χώρες ψήφισαν την Τάμτα στον τελικό (Φώτο)

 

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά! Η Ολλανδία κέρδισε την Eurovision 2019 (Βίντεο)

 

Το πολιτικό μήνυμα της Madonna στη σκηνή της Eurovision

 

 

Home