Thumbnail

Kendal Jenner: Γιατί δε μιλάει για την ερωτική της ζωή Kendal Jenner: Γιατί δε μιλάει για την ερωτική της ζωή

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της
Το διάσημο μοντέλο έδωσε συνέντευξη στη Vogue Αυστραλίας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που δεν της αρέσει να μιλάει για τις ερωτικές της σχέσης.

Η Kendal Jenner, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Ben Simmons, προσπαθεί να μην απασχολεί το κοινό με την προσωπική της ζωή.

Ένας από τους λόγους γι' αυτή της την απόφαση, είναι η τεράστια έκταση που έπαιρναν οι σχέσεις που είχαν οι αδελφές της. "Πήρα μια γεύση από το πώς οι αδερφές μου το διαχειρίστηκαν και είναι καλό το ότι έμαθα από αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε επίσης:

Αρραβωνιάστηκε η Scarlett Johansson

Το πολιτικό μήνυμα της Madonna στη σκηνή της Eurovision

Η Kendal θεωρεί πως οι σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές, είναι κάτι ιερό και δε χρειάζεται να τις δημοσιοποιεί κανείς, ενώ πιστεύει πως ακόμα στην ηλικία της οι σχέσεις είναι αβέβαιες, γι' αυτό και θέλει να είναι προσεκτική και να μην προκαλεί υπερβολικά. Επιπλέον, πιστεύει πως οι γνώμες του κόσμου έχουν αρνητική επιρροή και δηλώνει:

"Μια σχέση είναι φτιαγμένη για να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και τη στιγμή που την κάνεις αντικείμενο ενδιαφέροντος για τον κόσμο, είναι η στιγμή που αρχίζει και δημιουργεί προβλήματα στο μυαλό των δύο ανθρώπων. Με την έννοια ότι όταν τους αφήνεις όλους να μπουν σε αυτό, αφήνεις όλες αυτές τις γνώμες μέσα στη σχέση, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW @vogueaustralia cover, June issue, wearing @tiffanyandco ?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Διάβασε ακόμα: Alain Delon: Τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες (Βίντεο+Φώτος)

Πηγή

Home