Thumbnail

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Βάφτισαν την 11 μηνών κορούλα τους! (Φώτος) Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Βάφτισαν την 11 μηνών κορούλα τους! (Φώτος)

Κύπριος ο νονός της μικρής – Δες υπέροχες φωτογραφίες
Το απόγευμα της Κυριακής 19/05, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μονάκριβης κόρης της Ήβη Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη, με τους γονείς να ήταν απόλυτα ευτυχισμένοι.

Η βάφτιση της 11 μηνών κορούλα τους, έγινε στην Αλεξανδρούπολη, όπου τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζει μόνιμα, θέλοντας να έχουν μια πιο ποιοτική ζωή, τόσο για τους ίδιους όσο και για τη μικρή τους. 

Η μικρή πήρε το όνομα Ανατολή – Νεφέλη και νονός της ήταν ο Κύπριος Αλέξης Παπασάββας, στενός φίλος της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη, γνωστός στον χώρο της αισθητικής και κοσμετολογίας στο νησί μας. 

Το παρών τους έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, με τη διακόσμηση να κινήθηκε σε λευκά και παλ ροζ χρώματα δημιουργώντας ένα ρομαντικό και κοριτσίστικο περιβάλλον. 

 

Διάβασε επίσης: Κύπριος ο νονός της κόρη του Μιχάλη Κουϊνέλη και της Ήβης Αδάμου! 

 

Οι ευτυχισμένοι γονείς, επέλεξαν να φορέσουν ρούχα σε παλ αποχρώσεις, ενώ έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι με το γεγονός. 

Φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα δεν ανάρτησε κανένας από τους δύο γονείς στα social media του, ενώ αυτές που κυκλοφόρησαν είναι από τα συγγενικά τους πρόσωπα. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Μιλούν για τη γνωριμία και τον ερχομό της κόρης τους (Βίντεο) 

 

Ήβη Αδάμου: Πρωινή βόλτα με την 9 μηνών κόρη της! (Βίντεο) 

Home