Eurovision 2019: Έξω φρενών το Ισραήλ με τη Madonna! «Ήταν ένα λάθος» (Βίντεο)

Όπως σχολιάστηκε από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η «βασίλισσας της pop», έκανε μια απογοητευτική εμφάνιση, προκαλώντας ωστόσο πανικό στη διοργανώτρια χώρα. 

Συγκεκριμένα, το Ισραήλ και η κυβέρνησή του είναι εκνευρισμένο με την πρωτοβουλία της να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα ενώνοντας δυο χορευτές που «κουβαλούσαν» στην πλάτη τους την ισραηλινή και την παλαιστινιακή σημαία! 

 

Το θέμα αυτό όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης, που μέσω του Υπουργού Πολιτισμού, Miri Regev, προχώρησε σε δηλώσεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως, η εμφάνιση της Madonna «ήταν ένα λάθος», προσθέτοντας πως: «τα πολιτικά και τα πολιτιστικά events δεν χρειάζεται να μπλέκουν, με όλο τον σεβασμό στη Madonna».

 

Διάβασε ακόμη: Lady Gaga – Madonna: Έτσι έκλεισαν τα στόματα για την φημολογούμενη κόντρα τους (Φώτο) 

 

Μάλιστα ο υπουργός έριξε και τα πυρά του στο ΚΑΝ, τον ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που δεν κατάφερε να αποτρέψει αυτό που συνέβη με τους χορευτές της Madonna.

Οι διοργανωτές της Eurovision στο Ισραήλ εξήγησαν πως: «Αυτό το κομμάτι της performance δεν υπήρχε στις πρόβες και γενικά είχαμε δώσει τη συμβουλή στη Madonna να αποφύγει τις πολιτικές αναφορές».

Η ίδια η Madonna υποστήριξε την επιλογή της αυτή με τους χορευτές στο Twitter γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να περάσω το μήνυμα της για ειρήνη και ενότητα στον κόσμο».

 

 

Διάβασε επίσης:

 H Madonna έφτασε στο Τελ Αβίβ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (Βίντεο) 

 

H Ιταλική Vogue υμνεί την Madonna λίγο πριν κλείσει τα 60 της χρόνια! 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ