Thumbnail

H Madonna έφτασε στο Τελ Αβίβ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (Βίντεο) H Madonna έφτασε στο Τελ Αβίβ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (Βίντεο)

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την εκκεντρική star
Χθες το βράδυ, η Madonna έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με ιδιωτικό τζετ, συνοδευόμενη από ένα μεγάλο επιτελείο.

Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από το αεροσκάφος, ενώ ένα τεράστιο κομβόι οχημάτων τη συνοδεύει ακολούθως στο ξενοδοχείο Dan.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο όχημα. Η άφιξή της Madonna στο Ισραήλ δίνει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με το αν θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου επειδή δεν είχε υπογράψει ακόμη συμβόλαιο. 

Ωστόσο, η κατακραυγή των fans της που δεν επέλεξε να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό που φέτος γίνεται στο Ισραήλ, δε λέει να κοπάσει. Η ίδια υπεραμύνθηκε της απόφασή της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πάντα θα υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι ελπίζει να δει «ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».  

«Δε θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», σημείωσε η διάσημη τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters. «Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για τη βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη», συμπλήρωσε ακολούθως. 

Διάβασε ακόμη: 

Madonna: Ζητά πάνω από ένα εκατομμύριο για την εμφάνισή της στην Eurovision (Φώτο)

Θα εμφανιστεί τελικά η Madonna στη σκηνή της Eurovision;

 

 

Πηγή 

Home