Thumbnail

Έμιλυ Γιολίτη: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της! Δες την εντυπωσιακή τούρτα (Βίντεο) Έμιλυ Γιολίτη: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της! Δες την εντυπωσιακή τούρτα (Βίντεο)

Δες ποιοι έδωσαν το παρών τους
Με ένα πάρτι έκπληξη, μια εντυπωσιακή τούρτα και τους αγαπημένους της φίλους, γιόρτασε χθες, τα γενέθλια της η όμορφη δικηγόρος από τη Λεμεσό! 

Η Έμιλυ Γιολίτη έσβησε χθες τα 43 κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της, που την κρατούσε για εκείνη ο αγαπημένος της γιος, ενώ δίπλα του ακριβώς ήταν και η μικρότερη του αδερφή. 

Χθες Δευτέρα, 20/05, ανήμερα των γενεθλίων της, οι αγαπημένοι της φίλοι αλλά και η οικογένεια της, της επιφύλασσαν ένα πάρτι έκπληξη, με μια εντυπωσιακή τούρτα, ενώ όλοι μαζί της τραγούδησαν στο «Happy Birthday»! 

 

Διάβασε ακόμη: Έμιλυ Γιολίτη: Ανέβασε φωτογραφία της από μικρότερη ηλικία! Είναι κουκλάρα από τότε (Φώτο)

 

Στο πλευρό της όπως πάντα, ήταν ο αγαπημένος της σύντροφος, Χρύσανθος Τσουρούλλης, που έχει αύριο τα γενέθλια του, κλείνοντας και εκείνος με τη σειρά του, 43 χρονών. 

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το παρών τους έδωσαν αγαπημένες της φίλες, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή τούρτα, που έγραφε πάνω: «Χρόνια Πολλά στην καλύτερη μαμά». 

Δες τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Έμιλυ Γιολίτη: Κάνει ράφτινγκ σε ποταμό της Ελλάδας (Φώτο)

 

Έμιλυ Γιολίτη: Προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου (Φώτος)

 

 

Home