Thumbnail

Έγκυος η Κατερίνα Γερονικολού; Η αινιγματική ανάρτηση του Ντάνου! (Φώτο) Έγκυος η Κατερίνα Γερονικολού; Η αινιγματική ανάρτηση του Ντάνου! (Φώτο)

Αφήνει υπονοούμενα η ανάρτηση – Δες τι έγραψε
Είναι τηλεοπτικό ζευγάρι στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Τατουάζ», που σε ένα μήνα ρίχνει ρολά, ύστερα από απόφαση της παραγωγής. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστούν στη σειρά, ενώ κατά καιρούς είδαμε αναρτήσεις και instastories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. 

Μια διαφορετική ανάρτηση ωστόσο, ήρθε σήμερα να αναστατώσει τους θαυμαστές της ηθοποιού. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ένα αινιγματικό post στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου βλέπουμε την Κατερίνα Γερονικολού να βρίσκεται στην αγκαλιά του, σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς. 

 

Διάβασε ακόμη: 

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Στο Παρίσι για τις πασχαλινές τους διακοπές! (Φώτος)

 

 

Η λεζάντα της φωτογραφίας ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση, καθώς έγραψε: «Πόσα άτομα κρατάω;», αφήνοντας υπόνοιες πως η όμορφη ηθοποιός είναι έγκυος! Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να συγχαρούν την ηθοποιό, που ως γνωστό τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 

Η αλήθεια ωστόσο κρύβεται κάπου αλλού, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ηθοποιός θα μάθει πως είναι έγκυος στη σειρά, εξέλιξη που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κουίζ : Πόσα άτομα κρατάω ; ????? @katerina_geronikolou #totatouaz #stefolga #kalampaka ? @yiannoskamertas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Ο Ντάνος έγινε κούκλα!

 

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η νέα τους selfie κάνει θραύση! (Φώτο)

 

 

 

 

Home