Thumbnail

Σύλβια Μαυροπούλου: Η πρώτη βόλτα με την 8 ημερών κόρη της! (Φώτο) Σύλβια Μαυροπούλου: Η πρώτη βόλτα με την 8 ημερών κόρη της! (Φώτο)

Πόσο στιλάτη η νέα μανούλα; Δες την υπέροχη φωτογραφία
Την περασμένη Τετάρτη, 15 Μαΐου, η Σύλβια Μαυροπούλου υποδέχθηκε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Μιχάλη Μιχαηλίδη, την κορούλα τους, Πηνελόπη.

Η όμορφη socialite, κράτησε αρχικά κρυφό τη γέννηση της κόρης της, με τα χαρμόσυνα νέα να ανακοινώνονται μέσα από εβδομαδιαίο περιοδικό. 

Χθες ωστόσο, η γλυκιά μανούλα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη της φωτογραφία μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα. Συγκεκριμένα, η ίδια βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, με το παιδικό καροτσάκι και πόζαρε δίπλα στη βουκαμβίλια που βρίσκεται στον κήπο της, την οποία μεγαλώνει τους τελευταίους εννέα μήνες, όσο ακριβώς, διήρκησε και η εγκυμοσύνη της. 

 

Διάβασε ακόμη: Σύλβια Μαυροπούλου: Έγινε μανούλα! (Φώτο) 

 

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα μία εβδομάδα αργότερα για να βρω τον εαυτό μου με ένα νεογέννητο μωρό και μία αναγεννημένη βουκαμβίλια». 

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως παραμένει στιλάτη ακόμη και λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της μονάκριβης της κόρης. 

Δες τη φωτογραφία: 

 

Διάβασε επίσης: 

Σύλβια Μαυροπούλου: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της τρολάρει το ντύσιμο της! (Φώτο) 

 

Σύλβια Μαυροπούλου: Μας δείχνει πως θα είναι το παιδικό δωμάτιο της κορούλας της (Φώτο) 

 

Σύλβια Μαυροπούλου: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της πιο στιλάτη από ποτέ! 

Home