Thumbnail

Δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ ξεσπά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά του (Φώτο) Δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ ξεσπά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά του (Φώτο)

«Επάσιυνες, έγινες όπως τον βόρτο» - Δες την ανάρτηση του δημοσιογράφου και το μήνυμα που στέλνει
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους της γενιάς του, με μια μεγάλη καριέρα στη δημοσιογραφία, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου που ανήκει στην ομάδα του «Πρωτοσέλιδου», έχοντας επίσης καθήκοντα ανταποκριτή για την Πάφο, για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ. 

 

Ο ίδιος προχώρησε νωρίτερα σήμερα, σε μια συγκλονιστική ανάρτηση για το θέμα των κιλών του και το ρατσισμό που δέχεται για το βάρος του. 

Ο δημοσιογράφος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παράθεσε τις σκέψεις του, στέλνοντας μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλους αυτούς, που σχολιάζουν τα κιλά των συνανθρώπων τους με άσχημο τρόπο. 

 

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Προσοχή γιατί δαγκώνω και είμαι και XL!

Για κάποιον περίεργο λόγο κάθε φορά που βλέπω κάποιον γνωστό και μου λέει ότι "επάσιυνες, έγινες όπως τον βόρτο, μα πως έγινες έτσι (δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλο έχω ακούσει, όπως "μα ρε εκατάπιες δαμαλι;" κλπ) αντί να σκεφτώ να κάνω δίαιτα θέλω να πλακωθώ στο φαγητό, ότι ώρα και να είναι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. 

Σατσιήν πιον. Ξέρω το ότι έβαλα κιλά.

Το να μου το υποδεικνύετε με άκομψο και δεικτικό τρόπο ότι έβαλα κιλά δεν δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη, αν αυτό νομίζετε. Τουναντίον, δείχνει έλλειψη διακριτικότητας και τακτ.

Αν είμαι εγώ αφορμή για να σας προβληματίσει αυτή η στάση σας, αν είναι αυτό το post η ευκαιρία σας να αλλάξετε τροπάρι τότε κάντε το. Θα σας βοηθήσει και σας και μας, τους XL και πάνω. 

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον/α φίλο/η ή γνωστό/η σας με αυξημένο βάρος μην του/της το φέρετε στα μούτρα σαν γαϊδούρια. 

Βρείτε ένα καλό που μπορεί να σας κάνει εξίσου εντύπωση, έστω τα ρούχα, τα μαλλιά του το χαμόγελο του ή έστω κάτι άσχετο και πείτε του το. Θα δείτε ότι θα λάμψει το πρόσωπο του και θα χαμογελάσει. Μην είσαστε αγενείς με το ψευδοπροσχημα του ενδιαφέροντος. Εμείς τα "θύματα" δεν τα εκλαμβάνουμε ως τέτοιο, αντιθέτως μας ενοχλεί.

Άλλωστε οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε με η χωρίς επιπλέον κιλά, τα ίδια συναισθήματα έχουμε με πριν βάλουμε βάρος, με τις ίδιες παραστάσεις βγαίνουμε στον αγώνα για την καθημερινότητα μαζί σας και πολλά πολλά άλλα. 

Απορία: Γιατί όποτε βάλουμε κιλά, έστω και 1-2, βρίσκονται ένα σωρό "καλοθελητές" να μας το πουν αλλά όταν χάσουμε κάνεις δεν μας το λέει; 

Υ. Γ. 1: Τα πιο πάνω ισχύουν για κάθε περίπτωση αγενούς προσέγγισης. 

- Σε νιόπαντρους: Πότε θα κάνετε κανένα μωρό; 

- Σε ελεύθερους/ες: Πότε λοαρκαζεις να παντρευτείς; 

- Σε γονείς παιδιού 5-7 ετών: Μα τι περιμένετε να κάνετε δεύτερο μωρό; 

Υ. Γ. 2: Συγγνώμη στα συμπαθή τετράποδα για την αναφορά μου σε αυτά 

Ζούμε για μας όχι για την Κοινωνία, ζήστε για σας όχι για τους άλλους. Get a life».

 

Διάβασε επίσης: 

Κύπριος ηθοποιός σοκάρει: «Έφτασα 145 κιλά πέρυσι το καλοκαίρι! Δεν μπορούσα να περπατήσω» (Φώτος) 

 

Άντρεα Κυριάκου: Ξέσπασε δημόσια για τα κιλά της εγκυμοσύνης της (Φώτο) 

 

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της (Φώτο) 

Home