Thumbnail

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τρυφερές ευχές στον σύζυγο της για τα γενέθλια του! (Φώτο) Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τρυφερές ευχές στον σύζυγο της για τα γενέθλια του! (Φώτο)

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε και τα γλυκά λόγια που έγραψε
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η αγαπημένη ηθοποιός, στο πλευρό του αγαπημένου της, μουσικού και τραγουδιστή του συγκροτήματος Six For Nine. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύντροφος της Φώτης Μπενάρντο, είναι μαζί από το 2013 ενώ φρόντισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το μάθει κανείς! 

Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, της μικρής Λυδίας, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό και της δεύτερης τους κόρης Ηλέκτρα, πριν από λίγους μήνες. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον αγαπημένο της, ενώ όπως δηλώνει πάντα, τον θαυμάζει απεριόριστα. 

 

Διάβασε ακόμη: 

 

Χθες ωστόσο, ο σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είχε τα γενέθλια του, με την ίδια να του ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο, γράφοντας στη λεζάντα: «Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ’ ευχαριστώ που μ’ έκανες μαμά, που μ’ αγαπάς και με τιμάς, που μ’ έχεις πάνω απ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου.. Χρόνια πολλά ζωή μου. Till death do us part». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες μαμά, που μ'αγαπας και με τιμάς, που μ' έχεις πάνω απ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου.. ? Χρόνια πολλά ζωή μου.? Till death do us part.??‍?‍?‍?? #happybirthday #loveofmylife #couplegoals #hubbylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

 

Διάβασε επίσης: 

 

Home