Thumbnail

Ο Σάββας Πούμπουρας βγαίνει και σε...τζίνι! Ο Σάββας Πούμπουρας βγαίνει και σε...τζίνι!

Συγκρίνει τον εαυτό του με τον Will Smith!
Ο Κύπριος παρουσιαστής έχει χιούμορ και το 'χει αποδείξει πολλές φορές. Τώρα μας εξηγεί πώς ο Will Smith τού "έφαγε" τον ρόλο στο remake της ταινίας Aladdin.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η οποία πρόκειται για ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ως τζίνι, χωρίς να λείπει βέβαια το λυχνάρι του.

Διάβασε επίσης:

Η Άννα Βίσση είναι μια spider γιαγιά! (Φώτο)

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Βάφτισαν τον γιο τους στην Αθήνα! (Φώτος)

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, επέλεξε μία ευφάνταστη ιστορία για να να περιγράψει το σκίτσο, καθώς μίλησε για throwback από τη μέρα που πήγε για casting για την ταινία Aladdin, με τον Will Smith να κερδίζει τελικά τον ρόλο, λόγω ελαφρώς πιο σκούρας επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Θρόουμπακ από την ημέρα που πέρασα κάστινγκ για την ταινία -Alladin-, που παίζει τώρα στους κινηματογράφους. Είχαμε μείνει εγώ και ο @willsmith. Τελικά επέλεξαν τον Γουίλ λόγω ελαφρώς πιο σκούρας επιδερμίδας.. No worries όμως. Θα συνεχίσω να κυνηγάω το όνειρο μου.. ??‍♂️?"

Δες πιο κάτω την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I’m a genie in a bottle, you got to rub me the right way ?‍♂️“ _____________________________________________________ Θρόουμπακ από την ημέρα που πέρασα κάστινγκ για την ταινία -Alladin-, που παίζει τώρα στους κινηματογράφους. Είχαμε μείνει εγώ και ο @willsmith. Τελικά επέλεξαν τον Γουίλ λόγω ελαφρώς πιο σκούρας επιδερμίδας.. No worries όμως. Θα συνεχίσω να κυνηγάω το όνειρο μου.. ??‍♂️? - P.s: Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος έκανε αυτή την υπέροχη δουλειά για να τον Taggάρω! Plz ο δημιουργός όταν το δει να μου πει! ❤️?‍♂️ _____________________________________________________ #genie #alladinmovie #tbt #ΕχασαΣτοΚαστινγκ #μαςΦαγανΤαΚυκλώματα #μαναθαπαωστοhollywood

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

 

Διάβασε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ανέβασε βίντεο που χαϊδεύει μια… σφήγκα! (Βίντεο)

 

Home