Thumbnail

Ηλέκτρα Φωτιάδου: Στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την απώλεια Ηλέκτρα Φωτιάδου: Στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την απώλεια

"Η ζωή δεν τελειώνει με τίποτα! Δεν μπορείς να κλειστείς στο καβούκι σου."
Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για το περιοδικό DownTown και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς την απώλεια.

Η Ηλέκτρα Φωτιάδου, η οποία έχασε πριν σχεδόν δύο χρόνια την κόρη της, Άρτεμις, σε ηλικία 4 χρονών εξαιτίας της επάρατης νόσου, μίλησε σχετικά με την απώλεια κι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

«Σε μία μεγάλη απώλεια βλέπεις το φως του παρόντος. Και της ζωής σου. Πρέπει να συνεχίσεις να υπάρχεις! Πρέπει να συνεχίσεις να λειτουργείς, να δίνεις και να παίρνεις. Πώς αλλιώς; Η ζωή δεν τελειώνει με τίποτα! Δεν μπορείς να κλειστείς το καβούκι σου. Δεν το επιτρέπει η ίδια η ζωή να αφήνεσαι. Πρέπει να δρας. Αλλιώς, δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους γύρω σου, ούτε τους εξαρτώμενους από σένα»

Διάβασε επίσης:

Zέτα Μακρυπούλια: Φιλά στο στόμα ένα δελφίνι (Φώτο)

Η Άννα Βίσση είναι μια spider γιαγιά! (Φώτο)

Δες πιο κάτω την ανάρτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος δημοσίευσε το σχετικό κομμάτι από τη συνέντευξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#interviewing ✍? #tomorrow @downtown_cy #coverstory #exclusive Έχει ιδιαίτερη σημασία όταν η Ηλέκτρα Φωτιάδου αφήνεται -μετά από ό,τι πιο σκληρό μπορεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της μία μάνα-, και λέει, μεταξύ άλλων, και αυτό -πρώτη φορά δημόσια-, σε μία συνέντευξη όπου έπρεπε να τηρηθούν πολύ ευαίσθητες ισορροπίες: «Σε μία μεγάλη απώλεια βλέπεις το φως του παρόντος. Και της ζωής σου. Πρέπει να συνεχίσεις να υπάρχεις! Πρέπει να συνεχίσεις να λειτουργείς, να δίνεις και να παίρνεις. Πώς αλλιώς; Η ζωή δεν τελειώνει με τίποτα! Δεν μπορείς να κλειστείς το καβούκι σου. Δεν το επιτρέπει η ίδια η ζωή να αφήνεσαι. Πρέπει να δρας. Αλλιώς, δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους γύρω σου, ούτε τους εξαρτώμενους από σένα». #interview #onsunday #cover #magazine #actress #woman #sensitive #blackandwhite

A post shared by Γιάννης Χατζηγεωργίου (@yiannis_xatzigeorgiou) on

 

Διάβασε ακόμα: Ξεκίνησαν οι auditions του GNTM (Φώτος)

Home