Thumbnail

Ελένη Χατζίδου: Φοράει το μπικίνι της και κάνει ηλιοθεραπεία (Φώτο) Ελένη Χατζίδου: Φοράει το μπικίνι της και κάνει ηλιοθεραπεία (Φώτο)

"Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που δε ρουφιέμαι"
Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δε διστάζει να φορέσει το μπικίνι της και να πάει για ηλιοθεραπεία μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Η Ελένη Χατζίδου πήγε, χθες, για μπάνιο μαζί με τον σύντροφό της Ετεοκλής Παύλου κι οι δυο μαζί κάθισαν στις ξαπλώστρες για να απολαύσουν τον ήλιο, λίγες μόνο μέρες πριν τον γάμο τους στις 3 Ιουνίου.

Διάβασε επίσης:

Παίκτης του φετινού MasterChef μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πήγε να ψηφίσει και αναπόλησε τα σχολικά της χρόνια (Φώτο)

Η Ελένη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους, φοράει το μπικίνι της και φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τον Ετεοκλή.

Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια σε ένα instastory, γράφοντας μάλιστα: "Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που δε ρουφιέμαι"

Δες πιο κάτω την ανάρτησή της:

elenisel

Διάβασε ακόμα: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Σχολιάζει τις κακές κριτικές για την εμφάνιση της Τάμτα στη Eurovision (Βίντεο)

Πηγή

Home