Thumbnail

Θεματικό πάρκο αναπαριστά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana Θεματικό πάρκο αναπαριστά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana

Κανένας σεβασμός
Πάνε 22 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας του λαού και ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό στις ΗΠΑ, το National Enquirer, αποφάσισε να εντάξει στο θεματικό του πάρκο την αναπαράσταση του δυστυχήματος της Diana στο Παρίσι.

Πρόκειται για το θεματικό πάρκο "National Enquirer Live!" στο Tennessee, στο οποίο κάποιος θα πρέπει να πληρώσει 25 δολάρια για την ατραξιόν με την αναπαράσταση του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Diana.

Το τροχαίο  φαίνεται μέσα από ένα animation στον υπολογιστή, κι όπως εξηγεί ο υπεύθυνος, δεν υπάρχει αίμα.

"Προβάλλεται, και βλέπεις τα κτίρια και τα πάντα σε μια 3D παρουσίαση. Και δείχνει τον δρόμο τον οποίο ακολούθησε εκείνη φεύγοντας από το ξενοδοχείο Ritz, και τους παπαράτζι που την κυνήγησαν και το φλας που θεωρούμε ότι τύφλωσε τον οδηγό, και το πώς έγινε"

Διάβασε επίσης: 

Ariana Grande: Αυτό είναι το κέρινο ομοίωμά της στο Madame Tussauds (Φώτο)

Jennifer Lopez: Η σέξι εμφάνισή της στο γυμναστήριο (Φώτος)

Κι όμως αυτή η "παράλογη" ατραξιόν δεν τελειώνει εκεί, καθώς το κοινό καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με το δυστύχημα, όπως για παράδειγμα αν θεωρούν πως εμπλέκεται σ' αυτό η βασιλική οικογένεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός προκάλεσε θύελλα αρνητικών αντιδράσεων στο twitter, ενώ αναμένουμε να δούμε αν και πώς θα το σχολιάσει το παλάτι του Buckingham.

 

Διάβασε ακόμα: H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι είπε στην Angelina Jolie πριν συνάψει σχέση με τον Brad

Home