Thumbnail

Ellen DeGeneres: Μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ως έφηβη Ellen DeGeneres: Μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ως έφηβη

"Θα έπρεπε να είχα προστατέψει τον εαυτό μου"
Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, 14 χρόνια μετά την πρώτη της αναφορά στη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ως έφηβη, μίλησε ανοιχτά για το θέμα στη σειρά του Netflix "My Next Guest Needs No Introduction".

Στη σχετική συνέντευξη που θα προβληθεί την Παρασκευή, η Ellen DeGeneres θέλει με την εξομολόγησή της να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα σε κορίτσια ή γυναίκες που περνούν κάτι παρόμοιο, ώστε να τολμήσουν να μιλήσουν ανοιχτά και να αντιδράσουν.

"Είναι μία πραγματικά απαίσια, απαίσια ιστορία και ο μοναδικός λόγος που θα μπω σε λεπτομέρειες είναι επειδή θέλω τα άλλα κορίτσια να μην αφήσουν ποτέ κανέναν να το κάνει αυτό"

Η ιστορία της Ellen είχε να κάνει με τον πατριό της ο οποίος, αφότου η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Διάβασε επίσης:

Jennifer Lopez: Η σέξι εμφάνισή της στο γυμναστήριο (Φώτος)

H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι είπε στην Angelina Jolie πριν συνάψει σχέση με τον Brad

Η ίδια, όπως είπε, είναι θυμωμένη γιατί ήταν δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της λόγω του νεαρού της ηλικίας της, καθώς ήταν μόλις 15 ή 16 χρονών.

"Όταν βλέπω ανθρώπους να μιλάνε ανοιχτά, ειδικά τώρα, με θυμώνει όταν δεν πιστεύουν τα θύματα"

Η Ellen DeGeneres δεν είχε μιλήσει έγκαιρα στη μητέρα της, κι όταν πια της το είπε μετά από χρόνια δεν την πίστεψε αρχικά. 

"Δε θα έπρεπε να είχα προστατέψει ποτέ τη μητέρα μου, θα έπρεπε να είχα προστατέψει τον εαυτό μου"

Διάβασε ακόμα: Demi Moore: Κάνει flashback από τη νεανική της ηλικία (Φώτο)

Πηγή

 

 

Home