Thumbnail

Το «The Ellen DeGeneres Show» θα συνεχίσει να γράφει ιστορία Το «The Ellen DeGeneres Show» θα συνεχίσει να γράφει ιστορία

Πώς να μη χάσεις ούτε επεισόδιο
Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο show το οποίο προβάλλεται εδώ και 16 χρόνια στην Αμερική με τεράστια επιτυχία. Έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία ανάμεσα τους και 63 Βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένων και 11 για το Καλύτερο Ψυχαγωγικό Talk Show, κατέχοντας το ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία. Παράλληλα, το show διαθέτει περισσότερους από 268 εκατομμύρια followers / επισκέπτες και 1 δισεκατομμύριο μηνιαία views σε όλες συνολικά τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το «The Ellen DeGeneres Show» έχει γράψει ιστορία κι αποτελεί τον καθημερινό προορισμό γέλιου, γενναιοδωρίας και διασκέδασης, με το μοναδικό χιούμορ, τη ζεστασιά και την καλοσύνη της Ellen DeGeneres. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα των talk show με απαράμιλλες συνεντεύξεις διασήμων, μουσικές παραστάσεις, συναρπαστικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, αλλά και καλεσμένους οι οποίοι έχουν ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τους να βοηθάνε τους συνανθρώπους τους. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που στιγμιότυπα της εκπομπής της Ellen γίνονται viral προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση. 

Η Nova φρόντισε να μη χάνεις ούτε ένα επεισόδιο, καθώς εξασφάλισε το Νο1 αμερικανικό τηλεοπτικό show, το οποίο θα συνεχίσει να προβάλλεται από το ψυχαγωγικό κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας, το Novalifε.

Την ημέρα, μάλιστα, που η Ellen DeGeneres, παρουσία και του διάσημου ηθοποιού Tom Hanks, ανακοίνωνε την ανανέωση προβολής της εκπομπής της, στο studio του show βρέθηκε και η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director.

 

Το «The Ellen DeGeneres Show» προβάλλεται από Δευτέρα – Παρασκευή στις 20:00 από το Novalifε.

 

Home