Thumbnail

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση (Φώτο) Ελένη Μενεγάκη: Έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση (Φώτο)

"Φέτος κλείνουμε 25 χρονιά μαζί"
Η γνωστή παρουσιάστρια κλείνει φέτος 25 χρόνια συνεργασίας με συνεργάτη της κι ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια.

H Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία αγκαλιάζει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, με τον οποίο κλείνει φέτος 25 χρόνια συνεργασίας. Εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο.

Με τη συγκεκριμένη δημοσίευση, η Ελένη ήθελε να του εκφράσει την αγάπη της, να τον ευχαριστήσει για τη στήριξή του και να του επισημάνει πόσο τυχερή είναι που τον έχει πλάι της.

Διάβασε επίσης:

Kρίστη Αγαπίου: Πρωινή βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της (Φώτο)

Άντρεα Κυριάκου: Έξω φρενών με ισπανική αεροπορική εταιρία (Φώτο)

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: "Φετος κλεινουμε 25 χρονια μαζι ! Δυο ξενοι που εγιναν δυο φιλοι ! Σ ευχαριστω για οσα μου διδαξες αγαπημενε μου @theodorekoutsogiannopoulos σ ευχαριστω κ για τις απιθανες στιγμες γελιου , για την ψυχραιμια και την σταθεροτητα σου στις δυσκολες στιγμες! Εισαι ξεχωριστο παιδι .... ημουν πολυ τυχερη που σε ειχα κοντα μου στα πρωτα μου τηλεοπτικα βηματα στον Π.Καφε και ακομα πιο τυχερη συνεχισαμε μαζι εδω κ 15 χρονια στον alpha ! Σε αγαπω και θα σε αγαπω παντα !❤️"

Δες πιο κάτω την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni Φετος κλεινουμε 25 χρονια μαζι ! Δυο ξενοι που εγιναν δυο φιλοι ! Σ ευχαριστω για οσα μου διδαξες αγαπημενε μου @theodorekoutsogiannopoulos σ ευχαριστω κ για τις απιθανες στιγμες γελιου , για την ψυχραιμια και την σταθεροτητα σου στις δυσκολες στιγμες! Εισαι ξεχωριστο παιδι .... ημουν πολυ τυχερη που σε ειχα κοντα μου στα πρωτα μου τηλεοπτικα βηματα στον Π.Καφε και ακομα πιο τυχερη συνεχισαμε μαζι εδω κ 15 χρονια στον alpha ! Σε αγαπω και θα σε αγαπω παντα !❤️

A post shared by @ elenimenegaki on

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Αγαπητού: Η σειρά που την έκανε να ξενυχτήσει χθες βράδυ (Φώτο)

 

Home