Thumbnail

Survivor 2019: Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος! Επικοινώνησε με την οικογένεια του (Βίντεο) Survivor 2019: Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος! Επικοινώνησε με την οικογένεια του (Βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές για τον γνωστό personal trainer - Λιώσαμε με την συνομιλία που είχε με τον γιο του
Το χθεσινό αγώνισμα στο ριάλιτι επιβίωσης, έβγαλε μεγάλο νικητή τον Κυριάκο Πελεκάνο, που είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την οικογένεια του. 

Ο γνωστός personal trainer που βρίσκεται στο παιχνίδι περισσότερο από τέσσερις μήνες, έχει αναφερθεί αρκετές οι φορές στην οικογένεια του και πάντα συγκινείται. 

Ο ίδιος έβαλε τα δυνατά του στο αγώνισμα και κέρδισε το πιο σημαντικό έπαθλο για τον ίδιο, αυτό της επικοινωνίας. 

Με το που απάντησε το τηλέφωνο άκουσε τη φωνή της συζύγου του αλλά και του μικρού Κρίστιαν, ο Κυριάκος Πελεκάνος έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να συγκινούνται και εκείνοι μαζί του. 

 

Διάβασε ακόμη: Κυριάκος Πελεκάνος: Κέρδισε αυτοκίνητο στο Survivor! Δες την αντίδραση του (Βίντεο)

 

Ο Κύπριος παίκτης ήταν τόσο συγκινημένος που τα δάκρυά του έκαναν και τους συμπαίκτες του να λυγίσουν. Μάλιστα ο δύο ετών γιος του, άρχισε να μιλά γεγονός που έφερε έντονη συναισθηματική φόρτιση στον ίδιο.

Μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας του με το σπίτι του, οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον καθησυχάσουν από την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Κυριάκος Πελεκάνος: Τραγούδησε τα «Ριάλια» στο πάρτι της ένωσης και αποθεώθηκε! (Βίντεο)

 

Κυριάκος Πελεκάνος: Εκνευρίστηκε με τον Hikmet και έπεσε βρισίδι! (Βίντεο)

 

 

Home