Thumbnail

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο της και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της (Φώτο) Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο της και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της (Φώτο)

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου νέου;  
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το Power Of Love που κατάφερε να βγει νικητής. 

Ο άτυχος νέος, βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, ύστερα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού. 

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του πολυαγαπημένου της γιου, ενώ επισκέφθηκε και το σημείο που ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή. 

Λίγες ώρες πριν το ατύχημα, η Στέλλα Νικολάου βρισκόταν με τον γιο της το βράδυ της Πέμπτης στο πάρτι-έκπληξη που είχαν ετοιμάσει φίλοι του για τα γενέθλιά του! 

 

Διάβασε ακόμη: Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη: Στο νοσοκομείο μόλις έμαθε για το τροχαίο του Πάνου (Βίντεο)

 

Η ίδια, συντετριμμένη από τον θάνατο του γοητευτικού 28χρονου, ανέβασε σήμερα το πρωί την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χαμό του γιου της, η οποία πραγματικά συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι, με το μήνυμα της να ραγίζει καρδιές. Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα: "Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!"

Το τελευταίο «αντίο» στον νικητή του Power of Love θα το πουν την Τρίτη 03/06/19 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου.

 Δες την ανάρτηση της: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Power Of Love: Η συγκινητική έναρξη στο σημερινό επεισόδιο αφιερωμένη στον Πάνο Ζάρλα! (Βίντεο)

 

Συγκινητικές στιγμές! Οι παίκτες του Power of Love, αποχαιρετούν τον Πάνο Ζάρλα (Φώτος)

 

 

Home