Thumbnail

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε πως έχει «φάει» κέρατο! Δες την επική αντίδρασή της (Βίντεο) Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε πως έχει «φάει» κέρατο! Δες την επική αντίδρασή της (Βίντεο)

Αυτό που ακούσαμε δεν το περιμέναμε – Δες τι έγινε όταν το έμαθε
Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Ναταλία Γερμανού στη σημερινή της εκπομπή, καθώς αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει «φάει» κέρατο.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη, στάθηκαν οι μαρτυρίες από τους συνεργάτες της, ύστερα από μια συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού, Άβας Γαλανοπούλου.

Αφού προβλήθηκε το βίντεο με την ηθοποιό να λέει πως της έχει συμβεί σύντροφό της να της αποκαλύψει πως την απάτησε, η Ναταλία πήρε το λόγο και δεν πιστεύαμε όλα όσα είπε.

 

Διάβασε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Όταν οι γονείς μου χώρισαν κανείς από τους δυο δεν ήθελε να με αναλάβει» (Βίντεο)

 

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Εγώ το έχω κάνει, το παραδέχομαι, πίεσα σύντροφό μου να μου πει αν με απάτησε και το είπε ο δύστυχος. Του έλεγα: «πες μου την αλήθεια, θέλω να ξέρω, είμαι open mind και του είπα ότι δεν θα θυμώσω» και μου απάντησε: «Εντάξει το έκανα».

Και μετά; Πώς γίνεται το μάτι του φιδιού; Που στενεύεις και πετάγονται φλόγες, τον πήρε και τον σήκωσε. Αλλά είναι άδικο, μην τον παγιδεύεις ότι θέλεις να ξέρεις γιατί καλύτερα να μην το μάθεις. Ή θα λες δεν θέλω να ξέρω ή θα πεις θέλω να ξέρω, δεν με πειράξει και όντως να μην σε πειράξει». 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού! Καλεσμένος πήγε στην εκπομπή της χωρίς... εσώρουχο (Βίντεο)

 

Ναταλία Γερμανού: Δε φαντάζεσαι σε ποιους δημόσιους χώρους έκανε σεξ (Βίντεο)

 

 

Home