Thumbnail

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Βάφτισαν τον γιο τους στη Μύκονο (Φώτος) Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Βάφτισαν τον γιο τους στη Μύκονο (Φώτος)

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες της λαμπερής βάφτισης – Ποιοι έδωσαν το παρών τους; 
Το απόγευμα του Σαββάτου, 01/06, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, βάφτισαν τον ενάμισι έτους γιο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. 

Το Μυστήριο της βάφτισης, τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου, ενώ το παρών τους έδωσαν στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.  

Μέσα από τα social media τους, οι καλεσμένοι δεν ανέβασαν στιγμιότυπα από τη βάφτιση, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

Διάβασε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πάρτι γενεθλίων με καλεσμένους επώνυμους Έλληνες (Βίντεο)

 

Οι ευτυχισμένοι γονείς, ωστόσο, που έκλεισαν 8 χρόνια γάμου, ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς φίλους της για τη ξεχωριστή μέρα που έζησαν, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, μία που αποκαλύπτει την ευτυχία τους και μία με την απαστράπτουσα μανούλα! 

Μεταξύ άλλων, στη βάφτιση είδαμε τη Βασιλική Τσεκούρα και τον Θοδωρή Παπαλουκά, την Όλγα Λαφαζάνη, τη Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, τον πολύ καλό φίλο της Μαριέττας, Μάνο Μαγιάτη κα. 

Δες φωτογραφίες που εξασφάλισε το tlife: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαριέττα Χρουσαλά: Εντοπίστηκε νεκρή η θεία της σε θαλάσσια περιοχή!

 

Home