Thumbnail

Cardi B: Στο καινούργιο της τραγούδι κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούμπο! (Βίντεο) Cardi B: Στο καινούργιο της τραγούδι κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούμπο! (Βίντεο)

Επιτίθεται σε όσους την κατακρίνουν
Πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και η μουσική της, να αγαπηθεί παγκοσμίως! 

Η Cardi B κυκλοφόρησε το νέο της album, όπου μάλιστα σε ένα τραγούδι της, κάνει έμμεση αναφορά στον Έλληνα αθλητή, Γιάννη Αντετοκούμπο.

Το νέο της single τιτλοφορείται «Press» και σε αυτό, η διάσημη ράπερ τραγουδά: «Bitch I’m a freak like Greek», κάνοντας αναφορά στο παρατσούκλι του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα που είναι «Greek Freak»! 

 

Διάβασε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκινεί μιλώντας για το θάνατο του πατέρα του! (Φώτο)

 

Με το τραγούδι της αυτό, η 26χρονη τραγουδίστρια κάνει μια επίθεση προς τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης, καθώς και σε όλους εκείνους που την επικρίνουν για το παρελθόν της.

Η τραγουδίστρια  βέβαια υποστηρίζει ότι δε την ενοχλεί η αρνητική κριτική που της ασκούν για τη δουλειά, αλλά και τη ζωή της, ενώ προειδοποιεί ότι οι επιθέσεις που δέχεται, θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Άκουσε το τραγούδι: 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Survivor: Οι Διάσημοι ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και γνώρισαν από κοντά τον Αντετοκούμπο! (Βίντεο)

 

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Έτρεξε να βοηθήσει ηλικιωμένο που κατέρρευσε από τον καύσωνα (Φώτο)

 

Home