Thumbnail

Άννα Βίσση: Δε φαντάζεσαι γιατί είπε όχι στο «The Voice» (Βίντεο) Άννα Βίσση: Δε φαντάζεσαι γιατί είπε όχι στο «The Voice» (Βίντεο)

Μάθε το λόγο που προτίμησε το «Star Academy» και αρνήθηκε την πρόταση του «The Voice»
Είναι σίγουρα μια τραγουδίστρια που με την λαμπρή της καριέρα, θα μπορούσε να καθίσει στη θέση του κριτή, σε οποιοδήποτε μουσικό show της τηλεόρασης. 

Η Άννα Βίσση πριν τρία χρόνια, συμμετείχε ως κριτής στο «Star Academy» του Epsilon, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, τη Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Κωστόπουλο. 

Η Άννα Βίσση ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση που είχε από το «The Voice», για ένα λόγο που δεν πάει καν το μυαλό σας. 

Την αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το λόγο που οδήγησε την Άννα Βίσση να απαντήσει θετικά στο «Star Academy». 

 

Διάβασε ακόμη: Άννα Βίσση: Με ποιόν γοητευτικό άντρα αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά; (Φώτο)

 

Για το θέμα ανέφερε: «Η Άννα Βίσση είχε πρόταση από κανάλι τρία συνεχόμενα χρόνια και στις τρεις σεζόν του The Voice. Ο λόγος που προτίμησε να μην το κάνει ήταν γιατί ήθελε να είναι κάπου με τον Νίκο Καρβέλα. Η Άννα ήθελε όπου είναι κριτική επιτροπή, να είναι μαζί με τον Νίκο και αυτός που της πρότεινε ότι σε θέλουμε πακέτο με τον Νίκο ήταν ο κύριος Βρυώνης στο Epsilon με το Star Academy. Γι’ αυτό επέλεξε το Star Academy!». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Άννα Βίσση είναι μια spider γιαγιά! (Φώτο)

 

Home