Thumbnail

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Λίγο πριν παντρευτούν επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών! (Φώτο) Κικίλιας – Μπαλατσινού: Λίγο πριν παντρευτούν επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών! (Φώτο)

Το ζευγάρι πήρε την ευχή του προκαθήμενου 
Δύο βδομάδες πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου συναντήθηκαν  με τον προκαθήμενο της Ελληνικής εκκλησίας. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 16 Ιουνίου σε μικρό εξωκλήσι στο Λυκαβηττό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους κρατιόντουσαν σφιχτά από το χέρι κατά την είσοδό τους στην Αρχιεπισκοπή αλλά και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και είχαν μία ζεστή συζήτηση με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όπου πήραν την ευλογία του. 

 

Διάβασε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο τους (Φώτο)

 

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε στα social media της φωτογραφία από τη συνάντηση, γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμο και μας έδωσε την ευλογία του για το γάμο μας. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση». 

Δες την ανάρτηση της: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Βασίλης Κικίλιας: Γιατί σκέφτηκε να αναβάλει τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού (Βίντεο)

 

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους (Φώτο)

Home