Thumbnail

Τι συμβαίνει με τον Bradley Cooper και την Irina Shayk; Τι συμβαίνει με τον Bradley Cooper και την Irina Shayk;

Δημοσιογραφικές πηγές θέλουν τη σχέση τους να κρέμεται από μια κλωστή
Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι φήμες οργίαζαν πως το ζεύγος πάει για χωρισμό και μάλιστα πως πέτρα του σκανδάλου ήταν η one and only, Lady Gaga. Λίγο μετά, φάνηκε πως πέρασε η μπόρα. Αλλά, τελικά, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως οι διαφορές μεταξύ τους είναι αγεφύρωτες.

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, ο Bradley και η Irina κάνουν μια γενναία προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, κυρίως για χάρη της ανήλικης κόρης τους. 

Διάβασε ακόμη: 

Lady Gaga – Bradley Cooper: Ένας έρωτας γεννιέται (Φώτο) 

Lady Gaga: Ποιος Bradley Cooper; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (Φώτο)

Ωστόσο, πηγές υποστηρίζουν πως παρόλα αυτά, η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και ο διάσημος ηθοποιός, μετά τις φήμες για παράνομο δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Α star is born", κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις από τη Lady Gaga, θέλοντας προφανώς να μην της χρεώνουν τα οποιαδήποτε πρόβληματα της σχέσης του με το πανέμορφο μοντέλο. 

Ο χρόνος θα δείξει, αν το κατά τα άλλα ταιριαστό ζευγάρι, θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και αν όντως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό μεταφράζεται σε σχέση τελικά με τη Lady Gaga, γιατί με αυτούς τους διάσημους και τα ερωτικά τους, ποτέ δεν ξέρεις! 

Διάβασε: Η Lady Gaga και η αγάπη που την ενώνει με τον Bradley Cooper (Βίντεο)

 

Πηγή 

Home