Thumbnail

Jennifer Aniston: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! (Φώτο + Βίντεο) Jennifer Aniston: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! (Φώτο + Βίντεο)

Μιλά για τις γυμνές φωτογραφίσεις και το ενδεχόμενο επανένωσης των "Friends"
Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίσεις, τα όσα της καταλογίζουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

H Jennifer Anniston αντιμετώπισε με χιούμορ τα όσα γράφονται για εκείνη λέγοντας:

«Όπως φαίνεται, πρόσφατα έκανα ένα makeover κόστους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Οπότε να' μαι. Είναι κάτι που υποτίθεται πως πας και τα σηκώνεις όλα, τα μαζεύεις και τα κόβεις. Μετά τα πετάς»

Η ίδια μίλησε για το σούσουρο που έγινε πρόσφατα σχετικά με τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο Harper's Bazaar και δηλώνει πως δε ντρέπεται καθόλου!

"Δεν ντρέπομαι. Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι πανέμορφα, πως πρέπει να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα, όποια ηλικία και να έχουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία σχετικά. Εξάλλου καλύπτω το στήθος μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι προσβλητικό εκτός και αν κάποιος θεωρεί προσβλητικά τα ίδια τα στήθη"

 

Διάβασε επίσης:

Τι στο καλό αγόρασε ο Jeff Bezos και ξόδεψε 80 εκατομμύρια δολάρια;

Eπιτέλους! Η Camilla έγινε viral

Όσον αφορά τη σειρά "Friends", το ενδεχόμενο ενός reunion τη βρίσκει θετική.

"Γιατί όχι; Το έχω ξαναπεί, θα το έκανα άνετα. Τα κορίτσια επίσης θα το έκαναν αλλά και τα αγόρια. Είμαι σίγουρη», απάντησε η ηθοποιός, που στα Φιλαράκια έκανε τον ρόλο της Ρέιτσελ. ... Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να κανείς δεν δεχόταν, θα το έκανα μόνη μου"

Δες πιο κάτω το βίντεο με τη συνέντευξή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ReeseWitherspoon, I hope this won’t hurt our friendship.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

 

Διάβασε ακόμα: Οι πρωταγωνίστριες του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» ποζάρουν με τα μαγιό τους

Πηγή

 

Home