Thumbnail

Πάολα: Είπε το μεγάλο «ναι» και παντρεύεται τον αγαπημένο της! (Φώτος) Πάολα: Είπε το μεγάλο «ναι» και παντρεύεται τον αγαπημένο της! (Φώτος)

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες  
Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό τους, κατάλαβα πως δεν μπορούν να είναι μαζί και έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι ύστερα από μερικούς μήνες που ήταν χωριστά, είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ελλαδικού περιοδικού Ciao, η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και πλέον ετοιμάζονται για γάμο!

Μάλιστα πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε πως: «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ». 

 

Διάβασε ακόμη: Πάολα: Επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της! Ζουν την απόλυτη ευτυχία (Φώτος)

 

Η Πάολα επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, που ήταν για έξι χρόνια μαζί και πλέον διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Ο Μιχάλης Ποζίδης μάλιστα της έκανε ήδη πρόταση γάμου με τη Πάολα να λέει μεγάλο "ναι", μπαίνοντας και επισήμως στην τελική ευθεία, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Διάβασε επίσης: 

 

Άφωνη η Πάολα με την έκπληξη που της ετοίμασαν! Δε φαντάζεσαι ποια μίλησε για εκείνη (Βίντεο)

 

Ελένη Βιτάλη: Τα χώνει για ακόμη μια φορά στην Πάολα! «Δε μας χέζ@ς ρε Πάολα» (Βίντεο)

 

 

Home