Thumbnail

Νικολέττα Καρρά: Για βουτιές στην παραλία με γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό! (Φώτο) Νικολέττα Καρρά: Για βουτιές στην παραλία με γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό! (Φώτο)

Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Λίγες βδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Νικολέττα Καρρά και ο πρώην σύζυγος της, Φώτος Πιττάτζης, συνεχίζουν να κάνουν τις ζωές τους, αφήνοντας πίσω τους μια ευτυχισμένη πορεία και ένα γάμο. 

Η γοητευτική ηθοποιός ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να κάνει κολλητή παρέα με τον Κύπριο ηθοποιό, Τόνυ Δημητρίου. Τους δύο ηθοποιούς ενώνει μια φιλία που έγινε ακόμα πιο δυνατή μετά την πρόσφατη συνεργασία τους στο θέατρο «Χυτήριο» με το έργο «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες». 

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη να κάνουν μαζί τις πρώτες τους βουτιές στην περιοχή της Βουλιαγμένης και ομολογουμένως εκείνη ήταν που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα όλων των λουόμενων με το αψεγάδιαστο κορμί της. 

 

Διάβασε ακόμη: 

Νικολέττα Καρρά: Οι πρώτες δηλώσεις on camera μετά το χωρισμό της με τον Φώτο Πιττάτζη (Βίντεο)

 

 

Πολλοί ήταν ωστόσο αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν τρέχει κάτι μεταξύ τους, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την ώρα, πέρα από τη φιλία που τους συνδέει δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.

Οι φήμες συμπληρώνουν, βέβαια, ότι και ο Τόνυ Δημητρίου με τη σειρά του λίγο καιρό πριν έβαλε τέλος στη μέχρι πρότινος σχέση του με τη Λίνα Καλλέργη, με την οποία ήταν μαζί μετά το διαζύγιό του με τη Νίνα Αλτάνη, και επομένως είναι ελεύθερος και ωραίος. 

Λέτε να τους προκύψει κάτι διαφορετικό; Ο χρόνος θα δείξει… 

 

Διάβασε επίσης: 

Φώτος Πιττάτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Καρρά (Φώτο)

 

Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός χώρισε με την κούκλα σύντροφο του! (Φώτο)

 

 

Home