Thumbnail

Μάκης Παντζόπουλος: Δες τι παιχνίδι παίζει με τα παιδιά στην Άνδρο (Φώτος) Μάκης Παντζόπουλος: Δες τι παιχνίδι παίζει με τα παιδιά στην Άνδρο (Φώτος)

Υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με τον πιο τέλειο τρόπο
Το καλοκαίρι ήρθε και όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Στην Άνδρο ωστόσο βρίσκεται ο Μάκης Παντζόπουλος όπου διατηρεί εκεί ξενοδοχειακή μονάδα, με την Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά της να επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα. 

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, λατρεύουν το νησί της Άνδρου όπου εκεί απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. 

Εκεί η όμορφη οικογένεια μπορεί να ζει μια φυσιολογική ζωή, μακριά από τους φωτογράφους και να κάνουν όλα εκείνα που θέλουν, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα πολλών.

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον Ματέο στην Άνδρο σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! (Φώτο)

 

Φαίνεται ωστόσο πως η ευτυχισμένη οικογένεια περνά το χρόνο της στο νησί με αρκετό παιχνίδι, γεγονός που διαπιστώσαμε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μάκης Παντζόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δεν πήρε κανείς είδηση.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια παίζει νεροπόλεμο με φούσκες γεμάτες νερό, έτσι όπως είδαμε στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram. 

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Ο χρόνος που περνάς παίζοντας με τα παιδιά ποτέ δεν είναι χαμένος. . ». 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Μενεγάκη: Με την πιο τρυφερή φωτογραφία εύχεται στον Μάκη Παντζόπουλο! (Φώτο)

 

Οι διακοπές της Ελένης μαζί με τον αδερφό της Θοδωρή

 

 

Home