Thumbnail

Τόνυ Δημητρίου: Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τις φήμες για τον χωρισμό του! (Βίντεο) Τόνυ Δημητρίου: Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τις φήμες για τον χωρισμό του! (Βίντεο)

Φανερά ενοχλημένος μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή 
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση για τον χωρισμό του Κύπριου ηθοποιού με την όμορφη σύντροφο του. 

Συγκεκριμένα γράφτηκε πως ο Τόνυ Δημητρίου και η Λίνα Καλλέργη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, βάζοντας έτσι τέλος στον μεγάλο τους έρωτα. 

 

Η αλήθεια ωστόσο, φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετική με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή,  διέψευσε τα πάντα και δεν έκρυψε την πικρία του για την αναπαραγωγή του θέματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι τυχερός που δεν με είχανε πεθάνει. Θέλω να πω ότι οποιοσδήποτε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του και την πένα του, το έντυπο ή το site στο οποίο γράφει μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει κάτι.

 

Διάβασε ακόμη: Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός χώρισε με την κούκλα σύντροφο του! (Φώτο)

 

Θα το ήξερα αν είχα χωρίσει νομίζω. Το βράδυ της λέω πρέπει να φύγεις, μου λέει γιατί; Γράφουν ότι χωρίσαμε, πρέπει να φύγεις. Μα δεν χωρίσαμε. Ναι αλλά για να το γράφουν.

Εάν θέλεις να λέγεσαι δημοσιογράφος παίρνεις ένα τηλέφωνο και ρωτάς. Δηλαδή εάν κάποιος είχε γράψει ότι πέθανα θα μου κάνανε την κηδεία; Από την μία γελάσαμε με αυτό, το διασκεδάσαμε, από την άλλη λες εντάξει οκ, στεναχωριέσαι για τους επαγγελματίες του χώρου».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Τόνυ Δημητρίου: Απαντά αν προτιμά τις Κύπριες ή τις Ελαδίτισσες (Βίντεο)

 

Νικολέττα Καρρά: Για βουτιές στην παραλία με γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό! (Φώτο)

 

Home