Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα!  Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα! 

Μάθε όλες τις πληροφορίες – Αποκλειστικές δηλώσεις της παρουσιάστριας
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη χθες το απόγευμα η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, όπως μας ενημέρωσε μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χθες το βράδυ ανέβασε ένα instastory όπου μας ανέφερε το εξαντλητικό πρόγραμμα που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, γράφοντας μάλιστα πως είχε ένα τροχαίο ατύχημα. 

 

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει με την κόρη της (Φώτο)

 

Το My Life επικοινώνησε με την αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα Καλά», όπου μας επιβεβαίωσε το συμβάν λέγοντας μας χαρακτηριστικά: «Χθες το απόγευμα καθώς έφευγα από το ΣΙΓΜΑ, αφού τελείωσε η εκπομπή μας, είχα ένα τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που ήταν ακριβώς από πίσω μου με χτύπησε, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα τριών αυτοκινήτων… εγώ ήμουν στη μέση. Δυστυχώς το αυτοκίνητο μου έχει αρκετή ζημιά στο πίσω μέρος, αλλά ευτυχώς που δεν είχαμε κάτι πιο σοβαρό. Αρχικά φοβήθηκα γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα και ήμουν μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο. Το ευτυχές είναι που δεν χτύπησα και δεν είχαμε γενικότερα τραυματίες. Τα υπόλοιπα φτιάχνονται… Προσοχή στους δρόμους!!». 

 

Διάβασε επίσης: 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Έπεσε από την καρέκλα στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αυτό είναι το αγαπημένο της νησί για καλοκαιρινές διακοπές!

 

 

Home