Thumbnail

Αθηνά Οικονομάκου: Υποδέχτηκε το καλοκαίρι με την πιο καυτή πόζα στα βράχια! (Φώτο) Αθηνά Οικονομάκου: Υποδέχτηκε το καλοκαίρι με την πιο καυτή πόζα στα βράχια! (Φώτο)

Ποζάρει σαν γοργόνα και πάθαμε πλάκα με το κορμί της
Στην Σαντορίνη θα την βρει το φετινό καλοκαίρι, ύστερα από αρκετά συνεχόμενα χρόνια που την βλέπαμε να κάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων. 

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος θα μετακομίσει με την οικογένειά της στην Σαντορίνη, ακολουθώντας τον σύζυγο της, με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. 

Η όμορφη ηθοποιός είναι έτοιμη να ζήσει ένα μαγευτικό καλοκαίρι, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της για τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» τέλειωσαν για φέτος και έτσι είναι πιο χαλαρή. 

 

Διάβασε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Ο γιος της κάνει τα πρώτα του βήματα (Φώτο)

 

Η ίδια λατρεύει τα social media και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό. Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έγινε μανούλα πριν ενάμισι χρόνο, διαθέτει ωστόσο ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz. 

Χθες ωστόσο, δημοσίευσε την πιο σέξι φωτογραφία της, που μας θυμίζει γοργόνα, ενώ το μοιραίο ύφος και το καλογυμνασμένο σώμα της κλέβουν την παράσταση.

 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά στις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη! (Φώτο)

 

Οικονομάκου - Λασκαράκη: Διακοπές στη Μύκονο με τους συντρόφους τους! (Φώτο)

 

Home