Thumbnail

Πάνος Ιωαννίδης: Δες για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή του! (Φώτο) Πάνος Ιωαννίδης: Δες για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή του! (Φώτο)

Τι λες, μοιάζουν τα δύο αδέρφια;
Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς σεφ που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση, που ξεχώρισε με την παρουσία και τον χαρακτήρα του στο Master Chef. 

Ο Πάνος Ιωαννίδης, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, ενώ συναντήθηκε και με την αδερφή του, Ελιάννα Ιωαννίδη, που ομολογουμένως είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. 

Ο αγαπημένος σεφ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία όπου μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του. Τα δύο αδέρφια πόζαραν στο εστιατόριο του πρώην παίκτη, Σελίμ, όπου βρέθηκαν για φαγητό.

 

Διάβασε ακόμη: Αποκλειστικό! Πάνος Ιωαννίδης: Έκανε διακοπές στην Πάφο! Επισκέφθηκε το Blue Lagoon στον Ακάμα (Φώτος)

 

Στη λεζάντα της φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ», με τη φωτογραφία να δέχτηκε δεκάδες κολακευτικά σχόλια. 

Η όμορφη αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη όπου κατάγονται και σχεδιάζει και εμπορεύεται κοσμήματα, ενώ έχει και ένα γιο. Στο παρελθόν μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης είχε πει για τον ανιψιό του πως: «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση. Στην τηλεόραση με αναγνωρίζει και μάλιστα όταν με βλέπει πηγαίνει και μου δίνει τοστ να φάω μέσα από την οθόνη».

Η ομοιότητα των δύο αδερφών είναι εμφανής, ενώ όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια πολύ δυνατή σχέση. 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Πάνος Ιωαννίδης: Έπαθε εγκεφαλικό με το ντύσιμο Κύπριας παίκτριας! (Βίντεο)

 

Πάνος Ιωαννίδης: Αγνώριστος ο γοητευτικός chef με μακριά μαλλιά!

 

 

Home