Thumbnail

Φίλιος Παντελίδης: Η κόρη του βλέπει βίντεο με τον θείο της Παντελή! (Φώτο) Φίλιος Παντελίδης: Η κόρη του βλέπει βίντεο με τον θείο της Παντελή! (Φώτο)

Η συγκινητική ανάρτηση - Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη φροντίζει να μην ξεχαστεί ποτέ 
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, που πραγματικά ραγίζει καρδιές. 

Συγκεκριμένα, ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Παντελίδη, πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την σύντροφο του Πωλίνα Φιλίππου να έφερε στη ζωή, το πρώτο του παιδάκι, που θα πάρει το όνομα Αθηνά. 

Μάλιστα το ευτυχισμένο ζευγάρι, ανεβάζει στα social media του διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του με τη μικρή τους κόρη. 

 

Διάβασε ακόμη: Φίλιος Παντελίδης: Συγκλονίζει με το μήνυμα του για τα τρία χρόνια από το θάνατό του αδερφού του! 

 

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος, κάνει πολύ συχνά διάφορες αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με τον αδερφό του, ανεβάζοντας φωτογραφίες και τραγούδια, αλλά η σημερινή του ανάρτηση συγκλόνισε τους followers του. 

Χαρακτηριστικά, ανέβασε μια φωτογραφία με την μικρή του κόρη του, να κοιτά με αφοσίωση ένα βίντεο του θείου της από μια τηλεοπτική του εμφάνιση, συνοδεύοντας τη με τη λεζάντα: και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Βλέποντας τον θείο με τόση αφοσίωση και αγάπη!!!!». 

Δες τη συγκινητική ανάρτηση: 

 

Διάβασε επίσης: 

Χαρμόσυνα νέα! Παντρεύτηκε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος (Φώτος)

 

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον αδερφό του (Φώτο)

 

 

Home