Thumbnail

Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρώην σύντροφος του είναι έγκυος! (Φώτος) Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρώην σύντροφος του είναι έγκυος! (Φώτος)

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους περιμένει το πρώτο της παιδί - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες 
Ήταν ένας έρωτας που απασχόλησε πολύ τα μέσα, χώρισαν αρκετές φορές, έδιναν όμως πάντα μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους. 

Η τελευταία φορά ωστόσο, φαίνεται πως ήταν και η τελευταία, καθώς η Ζώη Τζάνη, η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, προχώρησε τη ζωή της. 

 

Η όμορφη γυμνάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι έγκυος από τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων, Γιάννη Κουκουτσάκη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ κι ένα χρόνο.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα πως, η εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να το περιμένουν ή να το έχουν σχεδιάσει και η αρχή υπήρξε δύσκολη, με ζαλάδες εμετούς και τα υπόλοιπα συμπτώματα των πρώτων εβδομάδων μιας κύησης.

 

Διάβασε ακόμη: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά για τα χρήματα που έβγαλε από τα reality επιβίωσης (Βίντεο)

 

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ταλαιπωρήθηκα λίγο τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη γάμο γιατί ήταν απρόοπτο. Όταν με το καλό έρθει το μωρό, όλα θα γίνουν». 

Η Ζωή Τζάνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και της Κλάρας Ασημακοπούλου, μόλις μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

 

Διάβασε επίσης: 

Κύπριος ηθοποιός υποδέχτηκε σπίτι του συνάδελφο του, λαδωμένος και φορώντας μόνο το εσώρουχο του! (Βίντεο)

 

Κύπριος ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με αυγά! (Βίντεο)

 

 

Home