Thumbnail

Η Gwyneth Paltrow συμβουλεύει τα παντρεμένα ζευγάρια να μη μένουν κάτω από την ίδια στέγη Η Gwyneth Paltrow συμβουλεύει τα παντρεμένα ζευγάρια να μη μένουν κάτω από την ίδια στέγη

Μιλά εκ πείρας
Εμείς, μετά βίας τα βγάζουμε πέρα με το στεγαστικό δάνειο ή το νοίκι. Αυτά, στην πραγματική ζωή. Στον κόσμο της Gwyneth, τα ζευγάρια έχουν την ευχέρεια να μη μένουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις μέρες της βδομάδας. Και όπως πρεσβεύει η ίδια, αυτό λειτουργεί θεραπευτικά για μια σχέση!

Η Gwyneth Paltrow σε συνέντευξή της στους Sunday Times, αποκάλυψε πως εκείνη και ο νέος της σύζυγος, Brad Falchuk, δεν μένουν μαζί, παρά μόνο τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες εκείνος γυρνά στο δικό του σπίτι.

“Όλοι οι παντρεμένοι φίλοι μου λένε πως ο τρόπος που ζούμε ακούγεται ιδανικός και δε θα έπρεπε να αλλάξουμε τίποτα,” ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Διάβασε ακόμη: 

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της Gwyneth Paltrow (Φώτο)

Πρόστιμο στην Gwyneth Paltrow για τα αυγά αιδοίου που λάνσαρε στην αγορά

 

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι το συζήτησε με τη δασκάλα οικειότητας της, Michaela Boehm -αν δεν έχει η Gwyneth μια τέτοια δασκάλα, ποια θα έχει;- η οποία όχι μόνο το ενέκρινε, αλλά της είπε πως αυτό θα βοηθήσει να υπάρχει “πολικότητα” στη σχέση της. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό. 

Και επειδή η Gwyneth μας είναι ανώτερος άνθρωπος, εννοείται πως κάλεσε στον “οικογενειακό μήνα του μέλιτος τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, αφού ο πρώην με τον νυν είναι δυο πολύ καλά φιλαράκια! Αυτά είναι. 

Η Gwyneth Paltrow μιλά ανοικτά για ένα ζήτημα που πολλές γυναίκες θεωρούν ταμπού (Βίντεο)

 

Πηγή 

Home