Thumbnail

Ξέσπασε η Χριστιάνα Θεοδώρου! Έχασε τον παππού της και την ανάγκασαν να πάει σε γύρισμα (Βίντεο) Ξέσπασε η Χριστιάνα Θεοδώρου! Έχασε τον παππού της και την ανάγκασαν να πάει σε γύρισμα (Βίντεο)

Λύγισε η αγαπημένη ηθοποιός… έβαλε τα κλάματα 
Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός, περιγράφοντας μια προσωπική ιστορία που την έκανε να λυγίσει on camera. 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς, ο οποίος βρισκόταν σοβαρά στην εντατική. 

Η ίδια σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ενημέρωσε τους ανθρώπου της παραγωγής όπου συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια (Γαλάτεια) για τα δυσάρεστα νέα, με εκείνους να την ενημέρωσαν πως την επόμενη μέρα, θα έπρεπε να ήταν παρών στο γύρισμα της. Μάλιστα εκείνη τους ζήτησε λίγες μέρες άδεια για να μπορέσει να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους, που εν τέλει δεν της έδωσαν ποτέ. 

 

Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Θεοδώρου - Μάριος Ηλία: Οι τρυφερές αγκαλιές τους σε βραδινή έξοδο! (Βίντεο)

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει φανερά συγκινημένη στο βίντεο, την επόμενη μέρα ήταν κανονικά στη θέση της, με τις σκηνές της ωστόσο, να μην έγιναν ποτέ! 

Με δάκρυα στα μάτια, η ηθοποιός περιγράφει όλο το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα θα σας μιλήσω για το τι θα πει “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”… Δεν το κάνω ούτε για να πάρω σχόλια, ούτε για τα “likes”, ούτε για οτιδήποτε μπορεί να περνάει από το μυαλό κάποιων. Για ποιο λόγο το κάνω το λέω στο βίντεο. Για ποιο λόγο αντιδρώ έτσι θα καταλάβετε. Για ποιο λόγο μιλάω ίσως το νιώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ όμως εκ το προτέρων για τη δύναμη που δίνετε να μιλάω ανοιχτά… Γιατί μιλάω επειδή εσείς όλοι μου δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας και την υποστήριξή σας.. Μιλάω γιατί ξέρω πως αξίζετε να γνωρίζετε όλες τις πλευρές μου και την αλήθεια μου…».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα θα σας μιλήσω για το τι θα πει "ΑΝΘΡΩΠΙΑ"... Δεν το κάνω ούτε για να πάρω σχόλια, ούτε για τα "likes", ούτε για οτιδήποτε μπορεί να περνάει από το μυαλό κάποιων. Για ποιο λόγο το κάνω το λέω στο βίντεο. Για ποιο λόγο αντιδρώ έτσι θα καταλάβετε. Για ποιο λόγο μιλάω ίσως το νιώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ όμως εκ το προτέρων για τη δύναμη που δίνετε να μιλάω ανοιχτά... Γιατί μιλάω επειδή εσείς όλοι μου δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας και την υποστήριξή σας.. Μιλάω γιατί ξέρω πως αξίζετε να γνωρίζετε όλες τις πλευρές μου και την αλήθεια μου...

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀➰Christiana Theodorou®➰ (@christianathe) on

 

Διάβασε επίσης: 

 

Χριστιάνα Θεοδώρου: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα! (Φώτο)

 

Χριστιάνα Θεοδώρου: Δέχτηκε πρόταση γάμου! Δείτε το μονόπετρο (Φώτο)

 

Home