Thumbnail

Power of Love: Η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα (Βίντεο) Power of Love: Η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα (Βίντεο)

Το σημερινό επεισόδιο είναι το πρώτο που γυρίστηκε μετά τον χαμό του πρώην παίκτη
Πάνε σχεδόν δύο βδομάδες από τη μέρα που ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης, Πάνος Ζάρλας, έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Το σημερινό επεισόδιο του Power of Love είναι το πρώτο που γυρίστηκε μετά τον θάνατο του περσινού νικητή, κι η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να στείλει, φανερά συντετριμμένη, το δικό της μήνυμα.

Διάβασε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Συγκλονίζει με το μήνυμά της για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα (Φώτο)

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο νικητής του Power Of Love, Πάνος Ζάρλας! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα η Μαρία είπε:

«Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!»

Δες πιο κάτω το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με τον Πάνο Ζάρλα:

Διάβασε ακόμα: Ο Ντάνος ξυρίστηκε και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε (Φώτο) 

Πηγή

 

Home